Hamupipőke

Cinderella

2015.11.26 mrstubbs

Ez a filmbéli feldolgozás nyerte el leginkább a tetszésemet. Nagyon aranyos, fantáziadús "mese", ami szórakoztató kikapcsolódás kicsiknek és nagyoknak. Lenyűgöző

2016.02.13 csucsi0411

Gyerek koromban ez volt az egyik kedvenc mesém. Ez a film meg valami csoda lett, varázslatos ruhákkal, díszekkel.

2015.03.22 Ancsi

Nagyon szépen feldolgozták ezt a remek mesét, tetszett. Kenneth Branagh nagyszerű munkát végzett, a színészek pedig tökéletes választások voltak szerintem, főleg Cate Blanchett volt zseniális.

2015.03.26 timeamarton93

A történetet ismerős, de élvezhető, a szereplők bájosak, de nem bárgyúak, a körítés látványos, de nem giccses és persze van zene, meg éneklés is, de nem tolakodó módon.

2015.03.16 stiefelism

Imádom az ilyen mese adaptációkat. nekem tetszett, jó kis esti film, hasónló a szépség és a szörnyeteg legutóbbi adaptációjához.

2015.03.30 dedina

Altalaban nem szeretem a mese feldolgozasokat, mert teljesen elternek az eredeti verziotol, de ez tetszett. Meghagytak az alaptortenetet, csak nagyon keves valtoztatast vegeztek rajta. Csak ajanlani tudom mindenkinek :)

2015.03.31 lizidavid2010

Nagyon bejön az hogy ragaszkodik a történet a valódi könyvhöz! Régi sztori új formában :) 10/10

2015.03.26 Viki6

Nagyon szépen feldolgozott mese. A rendezőnek és a színészeknek is gratulálok a film megvalósításához. Igazi kis családi film. Mindenkinek ajánlom, hogy egyszer megnézze, mert nagyon tündérien dolgozták fel a mesét :)

2017.03.04 LucyGy

Nagyon jó feldolgozás lett ebből a meséből. Lily James remekül alakította Hamupipőkét, Richard Madden pedig nagyon jó herceg volt. A film bűbájos volt és ahogy nézed egyre jobban elhiszed azt,hogy még vannak csodák. Olyan mintha egy varázslatos törté... Több

2015.10.20 Graci

Imádtam Hamupipőke gyönyörű kék ruháját és az üveg cipellőjét. Egyszerűen mesés volt ez a film, nagyon jó feldolgozás. A dal pedig, amit énekel gyönyörű.