Szerelem második látásra

Szerelem második látásra

Mon inconnue
Cikkek
czaky73

Raphael élete –mondhatni –tökéletes. Gimis álomnőjével, Oliviával éli 10 éve kibontakozó szerelmét. Munkájában, íróként igencsak sikeres. Mindezek mellett észre sem veszi, mennyire elhanyagolta szerelmét, amely egy viharos estén ki is bukik a nőből, nagy veszekedésbe torkollva. Raphael élete… Több

Rendező: Hugo Gélin
Ország: Franciaország, Belgium
Premier (HU): 2019.07.11.
Forgalmazó: Hungaricom

2025.02.14 Livia414172

Egyedül a párhuzamos idősíkok miatt különbözik bármely romkomtól. A férfi főszereplő nem különösebben szerethető karakter.

2019.08.03 indingo

A története picit meseszerű, bár örültem hogy a vége ne lett a megszokott. Egyes helyszínek gyönyörűek voltak, fülbemászó zongora játék tette még élvezhetőbbé a filmet. A humorán még javíthattak volna. Nálam egy gyenge négyes a film.

2019.07.15 MP170506

Kicsit tartottam ettől a filmtől, de kellemeset csalódtam benne. Remek a humora, nem erőltetett poénokkal van tele és a történet is nagyon jól összerakott. A színészek alakítása is tetszett.

2019.08.14 Szilonka

Főszereplőként választhattak volna egy kicsit sármosabb palit. A haver beszólásait imádtam a filmben. Gyönyörű zenék, szép történet.

A film összbevétele 5 586 986 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 39 759 873 forintot termelt. A hazai mozik összesen 26 835 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

A szerep kedvéért négy hónapon át napi két-három órát foglalkozott azzal, hogy minél jobban megtanuljon zongorázni. Szerző: hp

Értékelés: 6/10
(2019. 08. 01.)
Hódítsd meg a feleséged!
A Szerelem második látásra, több mint valószínű, hogy nem viszi haza az év összes szakmai díját, de minden hibája és színészi gyengesége ellenére is nagyon szerethető és kedves alkotás. Több