Talán ez volt az első found footage film, amit láttam, és nagy élményként fogtam fel. Úgy gondolom, hogy inkább horror a műfaj, és bárkinek szívesen tudom ajánlani, engem megrázott.
Kézikamerás alkotás, amit végig se bírtunk nézni. Annyira túlértékelt film, hogy meg is lepődtünk saját magunkon, mert ezt a „remekművet” bizony kikapcsoltuk, ami nagyon ritkán fordul elő nálunk. Bármennyire is rossz, legtöbbször végignézzük, hátha k... Több
El sem hiszem, hogy mennyi pozitív kritika van erről a rossz filmről, sem a sztori sem a látvány nincs a helyén és egyszerűen unalmas az egész. Én szeretema kézikamerás alkotásokat, de ez nem jött át.
Nagyon kevés film van számomra, amin még napokkal később is jár az agyam. A Cloverfield ez a film. A 15 perces bevezetőre szükség volt, egyáltalán nem éreztem unalmasnak, és ami ezek után következett: OMG!! Rég éreztem ilyen hatásosnak egy filmet, a... Több
A Cloverfield a 2008-as év egyik legnagyobb filmélménye volt számomra, amit azóta már legalább ötször újranéztem. És még így ötödszörre is hatalmasat üt a film! Jó volt végre látni egy ilyen realisztikus szörnyfilmet.
Bár alapvetően nem szeretem a földönkívüliekről szóló, apokalipszis vagy apokalipszis közeli helyzetet bemutató filmeket, a Cloverfieldet végigizgultam. Nagyon tetszett a befejezése, lehet így is.
Örültem,hogy nem arról szólt a film hogy folyamatosan a szörnyet mutatják,hanem előtérbe került az emberek rettegése és az elpusztított környezet.Izgalmas és látványos film,szerettem.
Leihatatlanul idegesítően rossz. Nincs eleje, nincs vége, nincs tartalma. Azt se tom, hogy miről szólt. A kamerarángatás eszközének (mer majd úgy lesz reális) lehető legrosszabb alkalmazása. Nincs egy jelenete amit normálisan látnál. Légy jó fej magaddal és kerüld el messze
Kétszer láttam eddig ezt a filmet és bár nem vagyok oda a kézikamerás alkotásokért, ez igen jóra sikerült. Nekem különösen a befejezés tetszett, nagyon megrendítő volt.
Egész érdekes lett volna a történet és a megvalósítás is azonban ez a kézi kamerás megoldás számomra mindig elég erősen élmény romboló. Így hát bármennyire is tetszett volna a sztori ez erősen rontott az élvezeten.