Kill Command
Kivégzési parancs

A közeli jövőben a technológiai fejlettség egymás ellen fordítja a gépeket és az embereket.

(hp)

David Ajala
Thure Lindhardt

2024.09.06 SaSa

Egynek elmegy...

Nem éreztem késztetést, hogy kikapcsoljam, de nem is igazán tudott lekötni. A sztori nem vitt magával. Olyan 90-es évekbeli. A képi megjelenés egészen jó volt. Hát olyan film, ami nem zavaró, ha megy... de emiatt kár leülni filmet nézni.

2016.09.02 Thibo84

Amolyan Predatoros fillingje van számomra. Nem rossz a történet, de nem hagyott bennem mély nyomokat. Végig ugyan az a zene megy a film alatt, ami egy kissé unalmas volt.

2017.04.10 HercegPeter

Az összes katonás film közhelye benne volt. Nagyon gyenge, helyenként igen csak rossz minőségű effektek. Nem mondhatnám, hogy bármiféle mondanivalója is volt a filmnek, ez inkább csak egy lövöldözős, egyszernézős film. Valószínűleg azt hitték, hogy m... Több

2018.12.06 harnas1207

Nekem a film látványvilága tetszett, még ha sok kritika is éri. Viszont a sztori felejthető volt. Tudtam, hogy nem lesz egy világmegváltó film, de sajnos a várt szintet sem ütötte meg. örülök ,hogy nem moziban láttam.

A film összbevétele 25 427 dollár volt (imdb.com).

Vanessa Kirby és David Ajala korábban együtt szerepeltek a Jupiter felemelkedése című filmben.Szerző: ps

Értékelés: 4/10
(2016. 06. 01.)
Az eddig elsősorban tévéfilmek vizuális effektusaiért felelő Steven Gomez rendezői debütálása tehát nem sikerült túl jól. Talán ha néhány nagyjátékfilmmel később nyúl ehhez a témához, jobb eredmény születik. Így azonban filmje megrekedt egy modern Predator-történetnél, melyben szinte egyáltalán nem számít, kik állnak szemben egymással.... Több