Jupiter felemelkedése

Jupiter felemelkedése

Jupiter Ascending

Jupiter Jones (Mila Kunis) születésekor a jelek azt mutatták, nagy jövő áll előtte. A lány hiába várja a jóslat beteljesedését, semmi nem történik, vécéket takarítva tengeti hétköznapjait. Egy nap váratlanul feltűnik a színen Caine (Channing Tatum), aki elhozza az életébe a változást.… Több

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Ausztrália
Sean Bean
Eddie Redmayne
Sean Bean

2024.12.18 Piczil Zsolt

A makrancos hölgy nem olyan rossz, mint aminek mondják

Bukott film, pedig igencsak szórakoztató. Mondjuk a kosztümökből lehet látni, a Wachowski fivérek/nővérek mennyire elszálltak agyilag. Mila Kunis meg egy kiskirálylány lelkileg. Igen meglepődnék, ha a művésznő végzett volna bármilyen házimunkát már életében, mert a wc kefe úgy áll a kezében, mintha egy... hát nem, mint egy jogar. Sean Bean életbe marad, hát tényleg nem értem, mi volt a baj a filmmel. Nekem egyedül az nem tetszett, hogy Jupiter (nem a bolygó) petesejtklinikára jár bizniszelni, egyébként ez egy tök jó képregényfilm lenne. Mondjuk úgy, sokkal szívesebben kalandoznék még egy Jupiter Marvel-világban, mint egy Rebel Moon Star Wars-világban. Persze semelyik veszély nem fenyeget.

2020.02.16 indingo

Channing Tatum katasztrófálisan néz ki a filmben. A történet sem sokkal jobb. A látványra nagy hangsúlyt fektettek, de ez sem korrigálja a történetbéli hibákat.

2023.02.13 JRD

Szórakoztató. Száműzi a hétköznapokat, és nem utolsó sorban gyönyörködhetünk a látványban és Tatum formás hátsójában is. És ennyiben ki is fullad a film, hiszen a színészi játék és a karakterfejlődés mind-mind hiányoznak a filmből. Nem beszélve a tör... Több

2016.05.27 Orosz István

Ezt a filmet aránymálna díjra jelölték, de kijelentem jogtalanul. Én nekem valamennyire szórakoztató volt, a látványa az fenomenális volt. Összevetve egy olyan film ami teljesen átlagos tehát olyan rossz nem volt, mint amilyennek kritikus barátaink beállítják!

A Wachowski testvéreknek (Lana Wachowski, Lily Wachowski) ez az első 3D-s mozija.Szerző: erare

Értékelés: 5/10
(2015. 03. 28.)
Káprázat
Színes-fényes, szemkápráztató mese, vizuális csoda és töküres. A Wachowskik a minimumra szorították a történetet. De legalább őszintén komolytalanok. Több