A sorozat eredetileg 5 részes miniszéria lett volna. Ezeket a részeket még egy másik farmon forgatták, a neve Cloyce Box Ranch. Ma már nem látható, mert 1987-ben leégett. A további részeket már a Duncan Acre farmon forgatták, amit ma Southfork Ranch néven ismerünk.
A Southfork Ranch ma is látogatható (2024). Napközben múzeumként működik, éjszakára pedig bérbe vehető szállás (2000$/2 fő), vacsorával és reggelivel együtt. A házban meg lehet tekinteni a főhősök szobáit, Jokey szobájában például a gyilkossági helyszínt.
2014-ben szerencsém volt személyesen meglátogatni a híres South Fork Ranch-ot. Az első érdekesség útközben ért, több hasonló házat is láttam a környéken. Ma South Fork egy látványosság, idegenvezetéssel, hasonlóan más amerikai nevezetességekhez. Egy másik érdekesség, hogy az első öt epizód helyszíne nem ez a ház volt. A tulajdonos előbb eladta a házat a filmprodukciónak, majd meggondolta magát és visszavette. Ekkor vásárolták meg azt a házat, ami a további epizódok helyszíne. Persze ez is csak kis túlzással igaz, mert South Forkban csupán a külső jeleneteket forgatták, a belső felvételek Los Angelesben, a stúdiókban készültek. A South Fork-i ranch ma a Forever (Aloe Vera) cég tulajdonában van, és céges rendezvények helyszíne.