Dallas

Dallas

2024.12.28 Juki-onna

„A gazdag emberek mindig boldogok!” (Jockey Ewing)

Tudom, sokan látták, sokan unják, sokan utálják, de mégis azt kell mondanom, hogy jó sorozat. Jó pár napot töltöttem el az Ewing fiúkkal nagytakarítás közben, és nem bántam meg! A karácsony előtt mindig keresem az olyan filmeket, amik erőt adnak az a... Teljes kritika

2018.03.26 szaka123

Örök klasszikus. Minden pénteken vártuk, hogy kezdődjön a Dallas. Igaz még nagyon fiatal voltam, ezért nem rég úgy döntöttem, hogy újranézem. Még csak a második évadot taposom, de még ma ia megállja a helyét a sorozat. Érdemes szerintem nekikezdeni m... Több

2024.11.30 Emmersson

Kimaradt... szerencsére!

Szinte mindig hallottam a főcímzenét, és soha nem néztem folyamatában. Sőt, leginkább csak belepillantottam, ha épp a helyzet úgy hozta. Persze a szereplőkről és a helyszínről anélkül is tájékozott voltam – mint mindenki. Kikerülhetetlen sorozat volt. Engem mégsem fogott meg. Pár hete letöltöttem, gondoltam, pótolom. Hiba volt. Valami borzalmas élmény volt az első epizód feléig. Aztán elmúlt, mintha elvágták volna. Ugyanis kikapcsoltam, és azzal a lendülettel megszabadítottam a merevlemezt ettől a rettenettől. Ilyen ócska, ennyire mű sorozatot készíteni már-már művészet, de leginkább szekunder szégyen fogott el, amíg elképedve néztem. Annyira gyenge a színészi játék, amennyire a rendezés. Nyilván a későbbiekben a cselekményt bonyolítják a forgatókönyvírók, de a baltaarcú Elli vagy a művigyori Ray hitvány játéka azzal sem menthető. És ennyi, nincsen mit mondanom fél epizód után. Taszított a sorozat, és én nem álltam ellen.

2019.05.30 Gyorvik

Kultikus sorozat, jó néhány nagyszerű színésszel. De alapvetően egy félreértelmezett generáción átívelő fals megismerés - tele alkoholszaggal átitatott hatalomvággyal, csalóka csillogással.

2017.12.15 Greeta

Kultikus sorozat, amelyet szerintem a negatív karakterek tettek naggyá. A többiek kicsit unalmas személyiségek voltak. Mindig történt benne valami és az olaj körüli folytonos mizéria.

2021.01.20 Erika Czeglédi

Ez volt az a sorozat, amit mindenki látott. Mindenki szerette az Ewingokat. Az utolsó rész nem nagyon tetszett, nagyon utáltam, semmi értelme nem volt.

2024.02.18 Schumy1

Péntekenként mindenki várta, mindenki a tv előtt. Azt, hogy én hogy nézhettem, s a Lindát meg nem, a mai napig nem értem, pedig a Dallas az, ami igencsak nem gyereknek való, de szerettem. A mai napig ha valahol adják, belenézek.

2015.11.04 Katalin21

Az amerikai kedvenc sorozat a leghíresebb a leg vagányabb sorozzat ami valaha is létezett. A szerzőktől kezdve a színészekig minden ki van találva nagyon.

2022.07.18 Gauss

Amikor a szappanoperának is volt nívója. Nem vagyok az ilyen sorozatok rajongója, de ez egy izlésesen megcsinált sorozat, jó a szereposztás is. Szép a díszlet, szépek a nők, szépek az autók is, és Jockey nagy beszólásai. :D

2015.03.31 Henczi

Gyerek voltam még, mikor ment ez a sorozat. Kedvencem volt. Alig vártuk a péntek estét, hogy kezdődjön, egy külön program volt. Annak ellenére, hogy igazi szappanopera, mégis más volt mint a többi sorozat, mert karakteres színészek szerepelnek benne. Sok újabb feldolgozása, folytatása lett, de nálam az eredeti sorozat a kedvenc.