Egy terápiás csoport kénytelen szembenézni múltjuk szörnyeivel, amikor egy elszigetelt hétvégi elvonulás próbára teszi érzelmi rugalmasságukat és túlélési képességüket.
(dsagem)

78 Dark Nature (2022)
Hát, ennek a filmnek nem sok értelme vagy célja van. Pár nő különböző traumákkal kimegy az erdőbe, hogy megpróbálják elfelejteni gondjaikat. Ezután horror történik. Mi az a horror, ami történik? Leginkább csak annyi, hogy a kamera dollyzoomol meg repked szereplőink körül, miközben creepy hangeffektusok mennek. Ez az első pár ilyen után totál jellegtelennek és olcsónak hat. A sztori tartogat egy-két valós ijesztés későbbre, de a szörny identitása miatt azok is inkább komikusak, mint horrorisztikusak. Az a szomorú, hogy volt egy kis potenciál, valahol mélyen. A trauma feldolgozása ideális talaj bármilyen drámának, és egy szörny, mely a saját traumáikat használja szereplőink ellen, bár nem új gondolat, mégis lehetőséget ad szép kivitelezésekre. Ez itt nem történik meg, a szörny szerepe és funkciója teljesen random, a kapcsolódása főhőseink belső harcához nincs kifejtve. A film lezárása értelmezhetetlen. Szomorú, mert a színészek többnyire ügyesek, és a túrázós horror ritkább, mint az kabinos vagy szellemes. De ez így nem elég.