A filmmel kapcsolatban nem véletlenül voltak fenntartásaim. Nagyon sok olyan jelenet vagy visszautalás van benne, amiket más filmekből koppinthattak. Közepes.
Ki hitte volna, hogy ugyanaz a rendezője a filmnek, mint a blockbuster Ördögűző folytatásának - mely utóbbi akkorát bukott, mint egy szamár a fogathajtó vb-n. A Gyilkos túra viszont nagyon eredeti és kiváló - ahogy a hozzászóló írja - ennyi év távlat... Több
Sajnos én csak pár hónapja tudtam meg, hogy ilyen film létezik, de megnéztem. Szerintem nagyon ügyesen össze van rakva, feszült és izgalmas. Csak ajánlani tudom annak, aki kedveli a kaland-thrillereket.
Izgalmas és végig feszültséget fenntartó film, ami végig leköti az embert a fikgyelmét, egy perce sem volt unlalmas. A kategória kedvelőinek csak ajánlani tudom!
Nagyon rendben van ez a film, igazán jó filmélmény valahányszor látja az embert. Nagyon profi. Minden percét élveztem! Kétségkívül öt pontos film!
Megéri rászánni az időt arra, hogy megnézd a filmet. Egy igazán jó tanulmány az emberi reakcióról, amikor szembe kell néznie félelemmel, veszéllyel és kalanddal. Rám nagy hatással volt a film.