Demóna

Maleficent

2015.05.09 july

Nagyon tetszett, hogy igazából a Demona nem is film, hanem egy élőszereplös mese, rajzfilmes eszköztárral. Bár klisékkel teli, mégis élvezhető, látványos.

2015.05.01 Mozi22

Nagyon jó és bájos, főleg a végén.

2016.02.03 szabi17

Nagyon tetszett nekem ez a film. Ennek a történetnek jót tett a változtatás, hogy Demóna szemszögéből tekintjük végig a történetet. Emellett a látványvilága sem utolsó hűen egy jó fantasy filmhez. Angelina Jolie mint Demóna remek választás volt, nagy... Több

2016.04.29 Hektor6

Igazán jó és látványos filmre sikerült, Angelina Jolie is nagyon jó a szerepben. Csak Csipkerózsika karaktere lett elhanyagolva, de az hihetetlenül. Ráadásul a végkifejlet is sejteti már magát kicsivel a vége előtt, és szurkol az ember, hogy ne az le... Több

2017.05.22 NLHF

Zseniális ötlet volt egy régi mesét elővenni, és egy más nézőpontból feldolgozni. A Disney mesékkel szemben (amikért szintén oda vagyok) ez nem fekete-fehér. Nem csak a jó és a rossz van, hanem mint az életben közte ezer árnyalat.

2015.03.24 piaf023

Szép, szerelmes történet. Csipkerózsika új köntösben. Nekem nagyon tetszett. Nem szeretem az ilyen mesés jellegű filmeket, de ez szórakoztatott.

2015.02.10 totli

Nem ez lett a legjobb mese feldolgozás, de egyszer meg lehet nézni. Őszintén szólva kicsit többre számítottam, engem többször is untatott, de legalább Angelina Jolie jó volt benne.

2015.11.30 golyo95

Szerintem szórakoztató film volt, annak ellenére, hogy egy mese feldolgozát láthatjuk. Angelina Jolie tündököl ebben a szerepben, érdekes volt, bár megható egyben is.

2017.07.11 Kadinta

Nagyon szerettem ezt a filmet, de csak is és kizárólag akkor fog NEKED is tetszeni, ha szereted a fantasy mesébe illő műfaját.

2015.11.28 Elemer.K

Csodás volt,igazán jó fantázia film.Demóna karaktere nagyon tetszett,igazi gonosz banya,de hitelesen játszott.Mondjuk nekem erről egy két grimm mese jutott eszembe,de azért élveztem,teljes odafigyeléssel vártam a film végét amit szintén kiemelnék,jó csatanó volt.

2015.04.29 NeoLinda

Csipkerózsika történetét szeretem a legjobban a mesék közül. Nagyon izgalmasnak és ötletesnek tartom, hogy a jól ismert sztorit most a "fő gonosz" szemszögéből ismerhetjük meg. Sok minden derül ki. Ami engem picit zavart, hogy néha nincs összhangban ... Több

2015.02.20 MutantNinjaPony

NEkem ez egy egyszer nézős film volt. Jó is, szép is, de nem fogott meg annyira, mint kellett volna. Átlagos Disney film.

2015.03.30 Krekk

Ha már feldolgozás, legalább más szemszögből van. A király őrülete zseniális, Jolie pedig nagyon jól illett ehhez a szerephez, bár a "megszeretem a kis szörnyit" szálat elhagyhatták volna, mert rombolta a képet. Rizikós klasszikushoz hozzányúlni, de ők jól vették az akadályt.

2020.02.29 Róbert Gyenes

Csipkerózsika story-t felölelő történet, meseimádóknak ajánlom.