Ez a mese is felnőtteknek szól. Teljesen más szemszögből, mint ahogy gyermekkorunkban olvastuk Grimméktől... Ettől függetlenül tinikortól ajánlott megnézni!
Érdekesen indul, de ahogy átcsap Csipkerózsika történetében elcsépeltté válik. Demóna Angelina Jolie alakításában roppant erős, drámai karakter, sokkal jobb lett volna a végeredmény, ha önálló filmet kap.
Ezt a semmit még Angelica Jolie sem tudja megmenteni.Miért kellett megcsinálni?Kinek kellett megcsinálni?Nem értem,de gondolom mások is így vannak vele.
Sokkal többet vártam ettől a filmtől, még Angelina Jolie játéka se dobott a színvonalon. Egyszer azért nézhető.
Ma már minden mesehősről film készül. Korábban, gyerekkoromban én Demónáról nem is hallottam. A története nekem gyermeteg volt, amellett hogy a látvány tetszett.
Nagyon tetszett ez az új szemszög amin keresztül megismerhetjük a régi jól ismert történetét Csipkerózsikának. Igaz Elle fFnning alakítása nagyon gyenge, de ettől eltekintve szórakoztató és bájos kis film. Bár én inkább láttam bele a Demóna és a kirá... Több
Nekem bejött ez a ,,remake'.Színészi alakítás hibátlan,látványtervezésre nincs is szó,valamint jó szórakoztató történetet sikerült bemutatni.Különösen Angelina Jolie volt a legjobb. 10/10
A Disney remake-ek közül talán a legegyedibb film, a sajátos értelmezésével, ahogyan Csipkerózsika "csak" mellékszereplőként van jelen a filmben és a klasszikus rajzfilm által gonosz karakterként bemutatott Maleficent lelke mélyére tekintünk, aki a gonosznak látszó külső mögött egy érző és meggyötört lényt takar. Mindenképpen érdemes megnézni, a legtöbbször csak nyálcsorgató hercegnős féle fantasy filmek közül magasan a legjobb.
Érdekes és izgalmas újragondolása a Csipkerózsika mesének. Mindenki ismeri a mesét, de egy kicsit csavarintottak a jó és gonosz felálláson a történetben. így nekem személy szerint sokkal jobban tetszett. Angelina Jolie pedig tökéletes volt Demóna szerepére.
Nekem tetszett a történet,és szerintem nagyon látványos kis mozi volt.A szereplők nagyon jól alakítják a karaktereket.
Elég gagyira sikeredett. Nagy divat mostanság mindenféle régi mesét feldolgozni, de ezt sikerült elrontani. Nincs egy főszál, amin fusson a történet, szedett-vedett karakterek, egyedül talán a díszlet említésre méltó. Nekem nagy csalódás volt
Mikor először láttam jobban tetszett, mint most második nekifutásra. Alapvetően Angelina Jolie elviszi a hátán a filmet, viszont nagyon sok idegesítő karakter van benne, ami rontja az összképet (a 3 tündér például). Látvány is sokszor már undorítóan giccsesre sikeredett és a poénok is sokszor erőltetettek.