Rólam

 

Korán nőttem fel, de örökké gyerek maradok,
Rossz úton járok, mégis jó irányba haladok.

 

 

Az emberiség olyanná vált,mint egy sáskajárás,ami mindent letarol,ami az útjába kerül,és nem hagy meg egyetlen élőlényt sem.Az elmúlt ötven évben több pusztítást vittünk véghez,mint az előttünk élő generációk összesen,évezredek alatt.

Vélemények (319)

65 Clarice  (2021)

2024. 04. 17.
Milyen bárányok hallgatnak???
Hát megmondom őszintén, nem bírtam végigvinni a szériát, így is az idegrendszerem tönkretette teljesen... A borzasztó gagyiságok tömkelege zúdul az ember arcába, logikátl... több»
2024. 03. 24.
Kifejezetten tetszett, ez nagyon ritka
Nem kellett agyalni napokon keresztül, hogy mit láttam... Abszolút szórakoztató volt ez a film, nem kellett bosszankodnom, hogy már megint egy hulladékra ment el két óra.... több»
2024. 03. 15.
Meggyalázza az előző szériákat...
Hát sajnos csalódnom kellett ebben a szériában, nem lett volna szabad Lopeznek adni a rendezői széket, nagyon-nagyon félrecsúszott vele. Hiába minden, a főszereplő páros ... több»
2024. 03. 07.
Nem tudom, mi 78%???
Nem bírtam, egyszerűen nem bírtam, annyira unalmas, vontatott, hogy nem bírtam végignézni, csak pár részt, reménykedve, hogy a következő jobb lesz... de sajnos nem.... több»
2024. 03. 07.
Igazi gagyi :)
Az első tíz percben kiderült, hogy egy rossz vicc lesz ez a mozi. Olyan lehetetlen mozzanatok, cselekmények történnek, hogy az már abszurd... A kislány főszereplő egy kia... több»
Gyilkosság (2011)