Wonder Man

Simon Williams hollywoodi színész belekerül a szuperhősök világába, amikor különleges erőre tesz szert, és ő lesz az új szuperhős, Wonder Man.

(Gergo Horvath)

Forgatókönyvíró: Destin Daniel Cretton, Andrew Guest
Premier: 2026.01.27. | Disney+ (2026.01.28.)

2026.02.05 Zsuzsanna395645

Zseniális

Talán 15 éve nem nézek már egyetlen bugyuta, zöld hátteres, tartalom nélküli Marvelt sem és nem is érdekel 41 évesen már.Talán odaát is rájöttek,hogy még azok is megöregedtek,akik annak idején az első Thor mozifilmmel nőttek fel és senkit sem érdekel már a zöldvászon előtt forgatott, vödörből kiöntött, bárgyú sokadik tucatfilm, amik mostanában sorra jöttek ki és már hányok tőlük.Ebbe véletlenül futottam bele egy honlapon, melyben kifejtették, mennyire más a többihez képest, ezért is vágtam bele és meg kell mondanom, beszippantott,hogy végre valakik kitaláltak egy emberibb,emészthetőbb, igazi színészi alakításokat bemutató újragondolt szuperhősös mozit.Végre látok valamit, amit már vagy 15 éve nemláttam és amostanában alig jön ki Hollywoodból ilyen mély alkotás.Van hangulata, humora, nagyszerű a forgatókönyve és a rendezése is, a szereplőkről nem is beszélve.Élveztem nézni, jó volt és több ilyet kéne végre gyártani.Nem is Marvelnek éreztem, hanem valaminek, ami végre ledobta magáról az ominózus Marvel feliratot és mert komoly lenni,mert alkotni és mert gondolkodni.

2026.01.30 Kittikee

Marvel-filmekből és sorozatokból sosem elég! Érdekes karakter ez a Wonder Man, és a története is. Ben Kingsley korához képest nagyon fitt, mintha ő maga lenne egy szuperhős... :D Érdekes sztori, történetvezetés, lassú a felépítés, pár jó poén, de nag... Több

2026.01.31 aliasteáscsésze

Izzadtságszagú kínlódás

Sajnos ezt a képregényt nem ismerem. Ezért is nagy várakozással ültem neki megnézni. A harmadik epizódnál tartok, és röviden a véleményem: üres, unalmas alkotás. Vajon sikerül többet kihozni a történetből? Eddig nagyon gyatra.

2026.02.03 Elysia Kova

Marvel, Marvel, Marvel...

A Wonder Man a Marvel legújabb Disney+ sorozataként érkezett. Legnagyobb erőssége egyértelműen a színészgárda. A két főszereplő alakítása végig magabiztos, látszik, hogy élvezik a szerepüket, és ez sokat hozzáad az összképhez. Különösen Yahya Abdul-Mateen II játéka emelkedik ki, aki karizmatikus jelenlétével el tudja vinni a hátán a gyengébb jeleneteket is. Ben Kingsley karaktere pedig továbbra is színes foltja a Marvel-univerzumnak. A történet viszont kissé felemás. Vannak kifejezetten jó, érdekes részek, ötletes párbeszédek és hangulatos jelenetek, ugyanakkor az egész sorozaton érezni, hogy még keresi a saját hangját. Nem mindig sikerül igazán izgalmassá vagy emlékezetessé tenni a cselekményt, emiatt néhol lassabbnak, bizonytalannak hat. Összességében nem rossz sorozat, de nem is különösebben kiemelkedő. Egy korrekt Marvel-darab, amely inkább a karakterépítésre és a színészi játékra támaszkodik, mintsem a nagy fordulatokra. Kíváncsian várom, hogy hosszú távon mi lesz a karakter sorsa. Részemről van benne potenciál. Értékelésem: 7.4/10

A Galaxis őrzői 2. (2017) című filmben van egy rövid jelenet a Földön, amelyben Ego spórái elszabadulnak. A háttérben látható mozi a Simon Williams Filmfesztivált volt hivatott bemutatni, amelyen a színész filmjeinek poszterei voltak láthatók, Nathan Fillionnal Simon szerepében. Ez miatt a rajongók azt gondolták, hogy Fillion fogja játszani Wonder Man szerepét, de a Marvel 2022-ben bejelentette, hogy a szerepet Yahya Abdul-Mateen II kapta. Fillion azonban szinkronizált egy másik Wonder Man-verziót a M.O.D.O.K. (2021) című sorozatban.Szerző: Hupka Adrián

A sorozat szuperhős-szatírának, illetve főhajtásként született Los Angeles és a színészi szakma előtt. A producerek a színészi munkára fókuszáló Barry (2018) és Dave (2020) című sorozatokat említették inspiráló művekként.Szerző: Hupka Adrián

One Piece
V generáció