A Wandavízió eseményei után Agatha Harkness valószínűtlen szövetségeseket toboroz, hogy visszaszerezze korábbi képességeit.
(Hupka Adrián)
Sorozat áttekintés
Legjobbra értékelt epizódok
összes részKULCSSZAVAK

A kép forrása: Chuck Zlotnick / Marvel Studios

A kép forrása: Marvel Studios

A kép forrása: Marvel Studios

A kép forrása: YouTube
A Mindvégig Agatha sorozat egy ígéretes kezdéssel indít: Agatha, a boszorkány-nyomozó koncepciója remek alapot adott a történethez. Az első jelenet után hatalmas volt a lelkesedésem, de sajnos ez gyorsan el is tűnt, mivel a varázslatos elemeket csak öncélúan hintették el újra és újra, valódi szerep nélkül a cselekményben. Hat epizódon keresztül vártam, hogy valami izgalmas csavar következzen, de hiába. Bár a produkció állítólag a Marvel legolcsóbb sorozata, Agatha karaktere azért hozta az elvárhatót, és még 2-3 szereplő is kiemelkedett. Sajnos a karakterfejlődésre már nem maradt energia vagy költségvetés. Végső soron egyszer nézhető, de nem az a Marvel-élmény, amitől leesik az állunk.
Számomra nagyon vegyes érzelmeket keltett - egyrészt tetszettek a díszletek, vizuálisan teljesen jó és néhány szereplő tényleg megkapó. De ettől függetlenül az egész üresen cseng, a forgatókönyv esetlen, egyenesen rossz helyenként, tele van klisékkel... Több
Nincs a sorozattal nagy baj, viszont néhány részlet kifejezetten zavaró - mint például a főszereplők, főleg az, hogy gyakran túljátszanak, illetve a humor meg kínos sok helyen. Összességében egyébként nem olyan rossz, mint más marvel produkciók, főleg mostanában, viszont nem is egy mentőhurok.
Ha szeretsz szenvedni, akkor nézd ezt a sorozatot! Próbáltam értelmet találni benne, de ennek se füle, se farka. Olyan, mintha egy drogos feminista álma lenne az egész. A színészek mindegyike Zs kategória. Értékelhetetlenek. Énekelnek, egyszer még elviselhető, de hogy ezt még egy külön epizódban (4) meg is zenésítik... Szerintem a legtöbben itt adják fel a sorozat nézését. Egyik ismerősöm is így tett, de volt, aki az első epizód utána unta meg. Új Marvel-sorozatot nézni tulajdonképpen a ciki kategóriába esik manapság. Hihetetlen, hogy képesek újra és újra bebizonyítani, még mindig van lejjebb.
Az első Marvel Studios-sorozat a Marvel Television zászlaja alatt.
Eredetileg Agatha: House of Harkness, Agatha: Coven of Chaos, Agatha: Darkhold Diaries és Agatha: The Lying Witch With Great Wardrobe címeken jelentették be a sorozatot.