Egy asszony mindent elkövet, hogy megvédje családját, amikor rájön, hogy férjének viszonya van a dadussal. Amikor a férfi munkatársát megölik, rá kell döbbennie, hogy semmi sem az, aminek látszik.

55 A dajka (2018)
Ennél a filmnél is azt mondanám, hogy az ötlet nem rossz, csak megint nem sikerült úgy kivitelezni, hogy az kiemelkedő, élvezhető legyen. Ez egy thriller, végig tudjuk, hogy ki a gyilkos, aztán van benne egy fordulat, majd a legvégén még egyet csavarnak rajta, és így javít a film a színvonalon. Én még el is gondolkodtam rajta, hogy mit csinálnék ebben a helyzetben. Miután megnézted, már az egész storyt másképpen látod. Ami jól hangzik, csak maga az események kicsit unalmasak benne. De egyszer mindenképpen érdemes megnézni, ha valaki szereti ezt a műfajt.
Ezt a filmet azért választottam, mert érdekes volt a címe. Mit takarhat egy dajka? Máris megkaptam a választ, hiszen az első képkockákból kiderült, hogy egy thrillert fogok nézni. A film olyan érzést kelt, ami talán mai világunkban is előfordulhat, ... Teljes kritika
A film már 2017-ben elkészült, a címe The Au pair volt, de ezt megváltoztatták, és Devious Nanny lett (ez franciául a Dadus átka).