Igazi western. Azt hiszem ez egy Oscar díjas film lenne nekem nagyon tetszett. Remek történet és remek szinészi alakítások láthatunk ebben a filben. Ebben a műfajban ebben az időben ez tényleg egy kiemelkedő alkotás volt szerintem. Bár úgy látom erre a filmre sem írtak még véleményt ami elszomorító hiszen ez egy kalsszikus darab. A film története igazán jó és nagyszerűen tükrözi a vadnyugat 1880-as évekbeli állapotát. Kicsit félve néztem a film első kockát hogy egy homokviharból mi fog kikerekdeni de azt kell momdjam, hogy a film nagyszerűen van felépítve. Ahogy pörög a fil úgy nyer értelemt minden egyes filmkocka. A fimben Doc H. alakító Stacy Keach és Katie E. azaz Faye D. életük legjobb alakítást nyujtották azt hiszem. A képi vágások remekek és a látványra sem lehet panaszunk. Összeségében egy nagyon jó filmet kapunk a wedtern műfaj egyik kiemelekedő produkcióját nézhetjük meg és ez az amiben biztos nem fogunk csalódni. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Az Öt csillagot megérdemli a film mert minden tekintetben a saját műfajában egy olyan filmet alkottak amely a kalsszikusok közé emelte nálam legalább is. Üdv Yosi