Úgy gondolom, hogy a Ne nézz fel! az év egyik legfontosabb és legaktuálisabb alkotása lett. Ehhez tudni kell befogadni ezt a stílust, ám ha a külsőségek és poénok mögé néz az ember, nagyon fontos témákat fedezhet fel. Egy igazi eseményfilm, mely méltó búcsúztatója az évnek. Több
SÍRVA VIGADUNK
Mi időben felküldenénk Bruce Willist, és nem egy rasszista hólyagra bíznánk a dolgot. Pedig dehogynem. McKay filmje azon kevés vígjátékok egyike, amelyen inkább sírni érdemes, megkönnyezni saját leépülésünket. Több
Harcban a valósággal
A Ne nézz fel! persze ettől még nem mindig okosabb a nap, mint nap szembejövő internetes humornál, vontatottabb középrészében már a gúny is öncélúbbnak hat, de végül gyönyörűen összeáll, hogy miért is van szükségünk arra (ráadásul éppen karácsonykor, a szeretteink társaságában), hogy világunk szörnyű állapotán kacagjunk egyet. Mert elképzelhető, hogy nem is a nevetés a lényeg. Több
Adam McKay legutóbbi rendezése lehet az a film, ami a legszerencsésebb helyzetben találta magát azzal, hogy egyenesen a Netflixre került. A karácsonyi bemutatóval pedig pláne. Több
A hazai sajtóban megjelent kritikák, egy helyen!
Amennyiben szeretné, hogy írása megjelenjen a kritikák között, kérem,
vegye fel velünk a kapcsolatot.