Hivatalos tartalom

Károly és Zsolt azóta ismerik egymást, amióta az eszüket tudják, és egyszerre voltak a legszorosabb barátok, ádáz riválisok és esküdt ellenségek. Egymás életének szerves részei voltak mindig is, osztoztak minden szomorú és vidám pillanatban. Miután befejezték az egyetemet és belevágtak a nagybetűs… Több

Forgatókönyvíró: Nagy Borús Levente
Ország: Magyarország
Premier (HU): 2023.11.23. | Telekom FilmPremier (2024.08.08.) | Filmio (2024.11.28.)
Forgalmazó: Vertigo

Péterffy Borbála
Csenge Szilágyi
Kálid Artúr

2023.11.24 ofszet

Határozottan egy nagyon erőteljes film, amit jó, ha hagy az ember "beömleni". Engem teljesen megragadott.

2023.11.23 Tamás

Nálam az alakítások voltak azok, amik teljesen elvittek magukkal. Szerintem nagyon erőteljes történet, amit biztos, hogy még meg fogok nézni.

A film 1 085 460 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 848 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

A film zenéjét az a Víg Mihály szerezte, aki Tarr Béla alkotótársaként olyan legendás filmeken dolgozott, mint a Sátántangó, a Werckmeister harmóniák és A torinói ló.Szerző: Gergo Horvath

(2024. 01. 16.)
Sok alja ember sok beszéde
Az Éger tiszteletre méltó függetlenfilmes kísérlet, amely érdekfeszítő ötleteiből nem képes többet kihozni színpadra kívánkozó, kényelmetlenül maníros monodráma-füzérnél. Több