Ez a film nagyon igyekszik Tarantino-szerű lenni, de sajnos csak nyomokban sikerül neki. Ez legerősebben a flashback jelenetnél vagy a nyitójelenetben érhető tetten, mind a párbeszédekben, mind pedig humorban. Sajnos a poénos jelenetek mellett elég k... Több
Nagyon követhetetlen a története és nem éreztem, hogy egy-egy jelenet előrébb vinné a sztorit. Van egy jelenet aztán pákk vége lesz. A legvégén el is aludtam.
Nekem speciel nagyon tetszet, annak ellenere, hogy pont az tortent amit en is gondoltam, hisz a foszereplo a vegeig foszereplo...De szorakoztatott, a legveget nem tudtam kitalalni. Itt megtort a film, elfogyott a szufla s elegge a seggere vagott az iro.
Teljesen korrekt ahhoz képest,hogy 17 éves a film, ugyan kicsit vissza fogott a trágárság benne a témakört tekintve, de ugyanakkor roppant szórakoztató film! Tessék fogyasztani ezt jó a történet!
Ismét itt vagyunk, egy olyan műnél aminél azt hiszem, hogy még talán maga a rendező se tudta mit akart. Erős megfogalmazás ez azonban én így éreztem. Soha többet ilyet. Nem jött be.
Ismét egy szánalmas, unalmas és röhejes film, aminek se eleje se vége. Az izgalom messze elkerüli ezt a filmet, ahogy engem is elkerült, az unalom már kevésbé került el. Szóval ez nem jött össze.