Egy igazi rohanás az egész film. Sok helyszínen játszódik, rengeteg akció van benne, párbeszéd annál kevesebb. Izgalmas történet, jó szereposztás.
Szerintem az egyik legjobb akciófilm, amit az elmúlt 10 évben készítettek. Pierre Morel, a francia operatőrből lett amerikai rendező úgy tűnik több téren is jó szemmel viszonyul a filmekhez és képes a műfaj legjobbjainak megalkotására. Az IMDb -n is ... Több
Annyira akciódús a film, hogy nem hagy lélekzetvételt sem a nézőnek. Leeson az egy személyes szuper csapat, mindenkivel elbánik, azonnal vág az esze.
Nagyon jó akciófilm, végig leköti az ember figyelmét, mert annyira akciódús. Nem éreztem túlzásnak a jeleneteket és Liam Neeson is kiválóan alakít, kerek a története.
Izgalmas film, igencsak magával ragadó hangulattal. Odaszögezte a tekintetem a képernyőre a film, egészen addig, amíg véget nem ért. Nemhiába lett folytatása is.
Nagyon szerettem ezt a filmet. Igazán cselekménydús kis története van a filmnek és nem laposodik el mint sok hasonló a kategóriájában. Nekem ezért is nagyon tetszett meg persze azért nagyon jól volt megrendezve. Szerintem!
Elképesztő erős, száguldó adrenalin bomba! Megindító történettel, üzenettel, jól bemutatott világképpel! Nem lehet nem szeretni! Az akciófilmek egyik legnagyobb koronázatlan királya!
Megnéztem, nem unatkoztam rajta, de azért nem voltam tőle elájulva. Picit erőltetett a sztori és erősen hatásvadász. Az akciójelenetek i nagyon egyoldalúak.
Eleve a háttértörténetben volt kemény potenciál, és ebből ki is hozták a legtöbbet. Pörgős, fantáziadús és csodálatos. Mindent vitt ez a film az én ízlésemmel. Azt hiszem, simán megy rá az 5 csillag.
Aki szereti a magányos hős stílusú filmeket, annak tetszeni fog. Bár az ilyen filmekhez hasonlóan ez is csupa lehetetlen jelenettel van tele, de annyi baj legyen, ez egy jó pörgős film.
Nem nagy száma a története, de azt nagyon jó adják el. Végig történik valami a filmben, nincs megállás.