Pótoltam ezt a kihagyhatatlan műalkotást. A története kreatív, és szórakoztató volt látni ennyi sorozatsztárt egy filmben.
Ötletes vígjáték, bár van benne egy-két a vallást kicsit sértő poén. A szereplők remek érzékkel nyúltak a szerepükhöz.
Szórakoztató, vicces vígjáték, némi tanulsággal, minden korosztálynak, jó szereplőkkel és sztorival. Felesleges a vallásba vagy színészi alakításokba belemenni. Vannak benne kevésbé ismert arcok is (pl. Wanda Sykes), de természetesen Morgan Freeman, ... Több
Nagyon bájos, kedves kis vígjáték, melyet sokszor láttam már a családdal és mindenkinek nagyon tetszett. Tökéletes választás egy könnyed kis kikapcsolódáshoz.
Mi az a 6,6-os értékelés a filmen?! Szerintem király. Humoros, bájos, tanulságos történet mindenkinek. Tetszett, hogy feldolgozták a Noét. Részemről 9/10.
Minden elvárás és a magas költségvetés ellenére sem sikerült annyira jól ez a film, mint azt a készítők elvárhatták volna. Komédiának nem igazán vicces, drámának viszont egyáltalán nem felel meg. A filmet a kritikusok is rosszul fogadták, egyszerűen hiányzik a poénokból az élet és hiányzik a filmből a tempó.
Nem egy igazán erős film, inkább közepes. Kissé lassú egy kicsit unalmas is. Már eleve az alapötlet gyengének hangzik, és a megvalósítás sem túl ötletes. Van pár jó poén, de nagyjából ennyi. A színészeket nem érheti negatív kritika, ők minden tőlük telhetőt megpróbáltak, egyszerűen a forgatókönyvben nem volt több.
Morgan Freeman, mint Isten, ismét? Ezt meg kell nézni. :) Remek, humoros kis mozi, nem fog csalódást okozni annak, aki rászánja magát.