Nick és Aaron Carter: Bukott bálványok

Nick és Aaron Carter: Bukott bálványok

Fallen Idols: Nick and Aaron Carter

A Nick és Aaron Carter: Bukott bálványok (2024) a MAFAB nézői visszajelzései szerint egyszerre tárja fel a Nick Carter elleni szexuális zaklatási vádakat és Aaron mentális egészségi, illetve függőségi küzdelmeit. Tara Malone rendezése dokumentumsorozatként a bűnügyi dokumentumfilm és a true crime eszközeit ötvözi, miközben a mentális egészség kérdését is középpontba állítja. A feltárás Aaron személyes csatáit, mentális egészségügyi problémáit és kábítószerrel való visszaélését is követi, amelyek 2022-ben tragikus halálához vezettek. A nézői visszajelzés egyszerre emeli ki az események érdekes összegzését és azt a bizonytalanságot, hogy a sorozat elítélni, az áldozatokkal együttérezni vagy inkább megérteni próbálja-e a fő érintettet. A sorozat tetszésindexe a MAFAB.hu-n 4 értékelés alapján 50%, ami megosztó nézői fogadtatásról árulkodik. Jelenleg az HBO Max kínálatában érhető el.

Hirdetés

A doku-sorozat feltárja a Nick Carter elleni szexuális zaklatás vádjával kapcsolatos botrányt és a bátyja, Aaron személyes csatáit, beleértve a mentális egészségügyi problémáit és a kábítószerrel való visszaélését, amelyek 2022-ben a tragikus halálához vezettek.

… Több

Rendező: Tara Malone
Premier: 2024.05.27. | HBO Max (2024.05.28.)
Aaron Carter

2024.05.28 Kolci_23

Nem igazán tudtam felfogni, mit is szeretne elérni a dokumentumfilm - hogy elítéljem az erőszaktevőt és szimpatizáljak az áldozataival, vagy próbáljam őt megérteni? Ezen kívül egyébként érdekes összegzése az eseményeknek.