Nagyon érezték a tutit ezzel a sorozattal. Szerintem legalábbis a színészek játéka valami fenomenális és nem is vártam tőle kevesebbet. Van benne nem kevés fekete humor ami miatt talán kevesebbek gyomra veheti be de egy próbát mindenkinek megér.
Billy Bob hatalmasat alakít, a sztori is remek. Bőven hozta azt a szintet, amit a film után várni lehetett. Az egyik legjobb minisorozat véleményem szerint.
Sorozat függőknek kötelező darab. A szereplők egyszerűen zseniálisak. Nagy kedvencem volt a mozifilm is. Senki ne hagyja ki.
A 3. Évadot kezdtem el a napokban, egyelőre kicsit lassabban pörög, mint az előzőek, de nagyon valószínű, hogy ez is óriási élmény lesz,McGregor fantasztikus :D
Megérte megnézni! Jó kis fekete humor! Zseniális színészi alakításokkal! Remélem még lesz folytatása!
Legjobb krimi a mai televíziózásban. Akinek az első epizód nem jön be annak a többi se fog! A sorozat viszont remek!
Hasonló sorozatok
Nemrég indult és hát van bent jó pár olyan színész akit szeretek így adtam neki egy esélyt... Hát az tény hogy jó kis sorozat, de még milyen jó..
Minden sorozatfüggőnek látnia kell ezt a remek sorozatot! A film is jó volt, ez a széria pedig tovább viszi Coenék kultikus mozijának hangulatát. Az alakításokat is csak dicsérni tudom.
Kiváló atmoszférájú sorozat volt. A szereplők, a helyszínek, az egész sztori... Aki bírja a fekete humort, és a az igazán erős jellemű karaktereket, annak kötelező. Az egyetlen dolog amit sajnálok, hogy a következő évad csak ősszel jön. 10/10
Egy krimi ami tele van fekete humorral! Jó karakterek dicséret nekik! Jól szórakoztam jöhet a következő rész!
Nem vagyok egy nagy sorozatnéző, de erre rávettek. Megérte, kár, hogy csak 10 epizódos, tudtam volna még nézni! Izgalmas, fordulatos. 10/10
Zseniálisan jó sorozat, minden tekintetben méltó párja az azonos című filmnek, sőt több szempontból még le is hagyja. Fantasztikus az a szó szerint Halálos nyugalom, ami a cselekmény nagy részét uralja, hogy aztán előtörjön belőle valami véres brutal... Több