A gesztenyeember

A gesztenyeember

The Chestnut Man

Sorozat áttekintés

1. évad (2021) - 6 epizód

Egy fiatal nő holttestét találják meg egy koppenhágai játszótéren, aminek hiányzik az egyik keze. A helyszínen egy kicsi, gyesztenyéből készült figurát találnak, ami az áldozat felett függ egy fán.

(Hupka Adrián)

Forgatókönyvíró: Soren Sveistrup
Ország: Dánia
Premier: 2021 | Netflix (2021.10.01.)

2025.01.06 lizso

Megunhatatlan skandináv

A skandináv krimik számomra etalonok, mint ahogy ez a film is. Zsigerből hozza a kötelezőt, sőt. Odaszegez a képernyő elé...

2021.10.17 Klauka89

Nagy várakozással ültem le ezt a sorozatot megnézni, mert egy barátunk el volt ájulva tőle, hogy mennyire kiszámíthatatlan, lélegzetelállító és mesteri. Nos, láttam már jobbat. Én a skandináv filmeknél jobban pörgő, mesterkélt munkához voltam eddig s... Több

2021.10.10 Caravaggio1978

Jós sikerült sorozat, a végéig nem jöttem rá a megoldásra

Nagyon jó történet, az érdeklődésem mindvégig fenntartotta, csak agyaltam, agyaltam, hiába figyeltem, a vége nagyot szólt, mert nem jöttem rá a megoldásra, csak a végén... Nagyon jól játszott mindenki, tetszettek a karakterek, nagyon jól adták. Semmi túlzás, teljesen életszerű volt minden. Kíváncsi leszek, lesz-e valami hasonló még a Netflix tarsolyában.

2021.10.11 indingo

A könyvet nem olvastam, de a sorozat kellően izgalmas volt. Lassan indul, mint a skandináv filmek legtöbbje, de után egy izgalmas és kerek történetet kapunk.

A forgatókönyvet a film alapjául szolgáló regény írója,Søren Sveistrup és Dorte W. Høgh jegyzi. Szerző: Timike

A sorozat két főszereplője, Mikkel Boe Følgaard és Danica Curcic a korábbi két dán Netflix sorozatban is szerepelt. Szerző: Timike

(2021. 12. 02.)
Gesztenyével tálalt sorozatgyilkos
A főszereplők viszont kifejezetten sablonosak lettek, a mellékszereplők történetszála figyelemreméltóbb, és végső soron ebből is bontakozik ki az elmaradhatatlan társadalomkritika. Több
Totál szívás
2008