A mentalista

4. évad (2011) - 24 epizód
5. évad (2012) - 22 epizód
6. évad (2013) - 22 epizód
7. évad (2014) - 13 epizód

Patrick Jane egy időben a természetfeletti képességei népszerűsítésével járta az országot , mellyel szép sikereket könyvelhetett el. Egy alkalommal a rendőrségnek is segített, emiatt azonban családja egy sorozatgyilkos bosszújának áldozatává vált. Patrick ezt követően csatlakozott a… Több

Premier (HU): 2009.02.02.
Robin Tunney
Amanda Righetti

2025.03.22 Arkana84

Jó sorozat, de úgy gondolom, hogy elég lett volna belőle 5 évad is. Tipikus esete annak, amikor már megszokásból ragaszkodnak valamihez. Nálam erős 4-es az első négy évad fordulatai miatt. ☺️

2020.11.15 qwer

Valamikor aktuális kedvencem volt, amolyan könnyed krimi-thriller sorozat. Azt azért hozzá kell tenni, hogy Robin Tunney miatt szinte minden rész után abba akartam hagyni, volt valami kellemetlen az ő Teresa Lisbonjában, Tim Kang viszont mindig meggy... Több

2018.01.21 mamiéstöti2

Szimpatikus volt a főszereplő játéka ezért el kezdtem nézni, de pár rész után rájöttem, hogy nem az én stílusom.

2017.04.10 indingo

Az első egy-két évad remek volt, utána már kezdett picit felhígulni és az ok-okozat kezdett háttérbe szorulni, pedig előtte mindig ügyeltek rá. A mentelista karakter jó ötlet volt és a maximumot kihozták belőle.

Minden közeli jelenetben láthatjuk, hogy Patrick pupillái kitágulnak, ezzel jelezve hipnotikus képességét.Szerző: hp

A 6. évad 8. részig az epizódok címe valamilyen módon utal a vörös színre ("Paint it Red", "Scarlett Fever", "Russet Potatoes", "Bloodshot"), mivel Patrick nemezisének neve Red John. Szerző: hp