Focus: A látszat csal

Focus

2015.08.26 csongi888

Nem tudom ki hogy van vele, de ezt a filmet nem tudtam végignézni, a témája, a cselekmény annyira érdektelen hogy ehhez külön türelem kell. Nem hogy Will barátunk végre megcsinálná a Bad Boys 3-at, ami sajna megint nem fog elkészülni mert Michael Bay a Transformersek után könyadaptációs időutazós robbanósdit akar játszani.

2015.06.16 Melibaba

A film tortenete egy egeszen jol kitalalt egyedi szalon fut. Tetszettek benne a karakterek okossaga es talalekonysaga. A veget egy kicsit eltuloztak mondjuk, de mindenkeppen ajanlani tudom.

2015.05.08 Helgus

Jó film, jó poénokkal és szerintem megtalálták a középutat abból a szempontból, hogy nem akarták túlbonyolítani. Viszont izgalmas és fordulatos.Elejétől a végéig minden jelenetet élveztem. Nálam mindenképpen többször nézős!

2015.03.29 goldfisy

Elegáns, laza és finom humorú mozi, megnyerő párossal. Túlságosan mély nyomot azonban nem hagyott.

2016.02.08 RobThe10

Will Smith sajnos kezd eltűnni, pedig kíváló színész. Ezzel bebizonyította hogy még van helye Hollywoodban. Margot Robbie meg tör előre, és remek párost nyújtottak. Nagyon összeillenek! A film egy tipikus jóféle mozi. Megéri megnézni, már csak a párosért.

2016.04.19 Kata

Nagyon király film. A történet is jól van kitalálva, a látványvilág is jól van megcsinálva, a Margot Robbie és Will Smith páros nagyon hiteles volt számomra. Viszont a vége tényleg könnyen kitalálható volt.

2015.11.26 Niki88

Szuper film,ami igazán látványos és trükkös. Megpróbáltam ellesni egy két technikát a lopás teréről :D Tényleg jó volt,hosszú film,de érdemes megnézni,mert a vége tartogatja a fordulatot!

2015.03.28 Elemer.K

2015.12.10 Bius

A film láttán rendesen késztetést éreztem arra,hogy én ia megtanulja ezt a fajta trükkös pénzszerzési módszert.A film kicsit hosszú,de amikor úgy éreznéd,hogy már kezd lankadni a figyelmed akkor jönnek a jó fordulatok.Nekem az egyetlen negatívum a film gyenge lezárása volt.Azt elrontották.

2016.01.26 Eszti

Igazán érdekes,sok trükkel fűszerezett tolvaj témás film lett.Néhol kicsit több hangsúly került a szerelmi szállra,de ettől eltekintve nagyon jó film lett.

2015.03.09 kisslaszlo2

Will Smith neve garancia a minőségre. Nem unalmas film! Rengeteg fordulat van benne, aki egy kis önfeledt szórakozást keres, ebben a filmben meg fogja találni a számításait.

2015.03.10 stothtibor

A film kellően izgalmas és fordulatos, jól kidolgozott, élvezhető alkotás! 9/10

2015.03.10 ecsekisandor

Egyszer érdemes emgnézni. Megtalálható minden olyan elem ami egy akció filmet egyedivé tesz! És van benne romantikus szál is , tehát barátnővel együtt is érdemes megnézni! 8/10

2015.03.09 nemethgergo31

A film kellően izgalmas és pörgős, remek fordulatokkal fűszerezve, aki szereti az ilyen átverős, svindleres filmeket, mindenképp tegyen vele egy próbát, nem fogja megbánni!