Focus: A látszat csal

Focus

2015.03.16 stiefelism

Nagyon jó volt, a szereposztás is tetszett. Imádom az ilyen bűvészes filmeket, ahhoz hasonlít, mint amik a spektrumon szoktak menni a svindlerek. Az a kövér csávó pedig nagyon beteg volt XD. Vicces. Én mindenkinek csak ajánlom.

2015.02.26 Norbi

Szórakoztató kedves romantikus film. Nagyszerű színészek Will Smith és Margot Robbie ! Megnézném újra! Én kiválóan szórakoztam, remek kis lendületes film lett, kellő izgalommal.

2015.03.25 casio_betti

Nem hittem hogy ilyen jó lesz. Lekötött és szórakoztatott. Van benne csavar, átverés, még én is átverve éreztem magam :D szuper volt. Nagyon jó.

2015.03.18 kaibence

Szerintem nagyon jó volt. Will Smith hatalmas benne, az a kövér krapek pedig tényleg nagyon feldobja a filmet.

2015.03.12 totheva4

Egy unalmas hétvégi délután a barátnőmmel beültünk erre a filmre a moziban. Bár ne tettük volna , nagyon sablonos és lapos film. A legelső perctől kezdve tudni lehet mi lesz a film végén. Will Smith remekül játszik a filmben , de ez nem menti meg a filmet. Egy unalmas hétköznapi estén egyszer meglehet nézni. 2/5

2015.03.01 molzol84

Csak Margot Robbie miatt érdemes megnézni. Wll Smith már régóta csak a pénzre hajt és semmit nem tesz le az asztalra. Nulla, semmi, üres az egész. Uncsi volt.

2015.03.31 feri921219

Amikor elkezdődött a film nagyon megfogott. Hatalmas poénok, jól megrendezett fordulatok. Nagyon tetszett a film! A vége igaz lehetne jobb is, valahogy nagyobb csattanóra számítottam. De mindenkinek csak ajánlani tudom. Mindenki döntse el kalapács akar lenni vagy szög :D

2015.03.17 kotipeter

Teljesen korrekt volt a film. Nem számítottam rá, de nagyon élveztem és lekötött. Na persze a színésznénit is öröm nézni a Wall Street után már alig vártam, hogy feltűnjön egy filmben. Ő dob a filmen 2-őt, így adok rá egy 9-est.

2015.04.03 picibaba

Szeretem Will Smith filmjeit, mindig nagyon jól alakít. :D Ez nagyon szórakoztató film volt, eleve bejönnek ezek a svindleres témák, és persze Margot Robbie sem kis pályás.

2015.03.29 babus1004

Izgalmas, pörgős film. Élvezhető akció-dús film egy kis romantikával. Aki szereti a műfajt annak nagyon fog tetszeni.

2015.03.26 Viki6

Ez eddig 2015 legjobb filmje, egyszerűen fantasztikus volt megnézni a moziban.Most nézem harmadszorra. Igazán pörgős film nagyon sok fordulattal. Aki szereti az akció dús filmeket, annak bátran ajánlom

2015.03.31 lexaa_95

Elképesztő film, jó a történet is, tele fordulatokkal és a vége nagyon váratlan volt, nem számítottam rá, hogy így fejezik be a filmet.

2015.03.26 Köteles80

Szeretem Will Smith filmjeit, így nagyok voltak az elvárásaim. Ezt félig meddig sikerült teljesíteni. Nem szabad várni egy filmet nagyon.:) Egyébként teljesen rendben volt, szórakoztató,izgalmas Margot Robbie pedig ismét gyönyörű.

2015.03.09 ecsekieva2

Szerintem nagyon jó film volt , párommal néztük és mindkettőnknek remek szórakozást nyújtott!