Fogságban

Prisoners

2019.04.06 MidoD7

Nekem nagyon bejött ez a film is, pont annyit kapunk, amennyit elvárhatunk egy ilyen filmtől, és ez tökéletesen elég arra, hogy jól szórakozzak. Nem akart több lenni, mint ami valójában.

Felzaklató thriller

Egy ideje a thrillerekre kattanva bukkantam újra a Fogságban című Denis Villeneuve-rendezésre, a 2013-as Fogságban című mozira. Másodszori megtekintésre is felzaklatott, mégpedig különös atmoszférájával, sajátos alaphangulatával, rövid párbeszédeivel, színtelen megjelenítéseivel és nyomasztó témájával. Akinek van gyereke, pontosan tudja, hogy ez az a dolog, ami bármit kihozhat belőle: ha baj éri vagy eltűnik, akár kegyetlen, tomboló őrültekké is válhatunk. A filmbeli fő karakter, Keller Dover (Hugh Jackman) közel is jár ehhez. Remek alakításokat és egy nagyon feszült cselekményt láthatunk a Villeneuve-től megszokott lassú tempóban. Értékelésem: 65%.

2020.10.06 Di Canio

Jó a történet érdekes fordulatokkal, bár kicsit hosszú a film. Tökéletesen bemutatja mi jön ki egy emberből ha eltűnik a gyereke.

2019.04.23 petraszab

Hátborzongató film. Jól követik egymást az események, végig izgalmas, és a végén a nem várt fordulat is jól eltalált.

2024.01.16 Zelegor

Ilyen egy tökéletes thriller

Elejétől a végéig, a legapróbb részletekig, ez egy kivételesen tökéletesre sikerült nyomozós thriller. Hát de tényleg, ez valami zseniálisra sikerült film, eddig nem is értem, hogy maradt ki. 2,5 óra, észre se vettem, annyira beszippantott. Kár, hogy csak évtizedenként készülnek ehhez hasonló mesterművek...

2017.10.13 kevelin

Csodálatosan bemutatja hogy egy apa mit meg nem tesz az eltűnt kislánya utáni nyomozásban. Zseniális, csodálatos és egyben hátborzongató film.

2017.04.18 bgnz367

Nagyszerű drámát kaptunk ami simán berántja a nézőt és nem is ereszti a film végéig. Nagyon kemény és komoly film szerintem simán klasszikus darabbal ér fel.

2015.05.03 Zsceeeka

Moziban láttam (ez talán felerősítette a hatást), engem vegig feszultsegben tartott, Jackman jatrka egyertekmuen kiutessel gyozott minden felett. Egyben van az egesz.

2016.04.04 Annuska

Neme gy rossz film, de valahogy hiányzott belőle valami, de azt nem tudom megmondani, hogy mi. Talán az sem tetszett, ahogyan vége lett. Ott valamit kezdhettek volna a dolgokkal. A pasi ott halt meg a gödörben?

2017.07.07 moviewer

Hihetetlen film. Fordulatos, nagyon elgondolkodtató, és komoly érzelmeket vált ki. Ez nem az a film aminek a nézése közben az ember szívesen elkezdi ropogtatni a pop-cornját. Utána még egy jó ideig csak érdemes ülni, és gondolkodni.

2018.10.11 thejoker

Nagyon tetszett a film, nagy kedvenc lett! A története teljesen ledöbbenti a nézőt, valami zseniális! Nagyon izgalmas, és drámai alkotás. A befejezés hibátlan. A színészek elképesztően jók, főleg Jake Gyllenhaal, nem hiába az egyik kedvenc színészem.... Több

2019.01.04 szabomarc

A szereposztás és a történet is hibátlan szerintem. Fordulatos film, az elsőtől az utolsó percig leköti az ember figyelmét, mindenkinek ajánlom, hogy megnézze.

2020.09.22 belavagyok

Hátborzongató film, hogy mennyire ki vagyunk téve mindenféle beteg állatnak. Egy beteg világban élünk. Izgalmas és elgondolkodtató film, remek alakításokkal.

2017.03.06 Hedy0809

Erős, de jó...

Nyomasztó film, itt-ott brutális, sőt itt-ott borzasztóan idegesítő, de a helyzet miatt érthető is ez. A színészek zseniálisak, a hangulat teljesen elvisz és a fordulat sem marad el. Szeretem az ilyen filmeket, kihozták amit lehet.