Gagyi mami 2.

Gagyi mami 2.

Big Momma's House 2

Cikkek
A Gagyi mami 2. (2006) a MAFAB nézői visszajelzései szerint megosztó, bohókás folytatás, amely az első rész receptjét burleszkkel, helyzetkomikummal és családi poénokkal viszi tovább. John Whitesell filmjében Martin Lawrence, Chloë Grace Moretz és Zachary Levi is szerepel, miközben Malcolm Turner FBI-ügynök egy hétköznapinak tűnő családba beépülve próbál elhárítani egy nemzetbiztonsági fenyegetést. A filmet a MAFAB.hu-n 26 értékelés alapján kedvező fogadtatás övezi, tetszésindexe jelenleg 72%. A nézők leggyakrabban a kiszámítható, mégis szórakoztató történetet, a tipikusan hollywoodi hangulatot és Martin Lawrence bohókás játékát emelik ki, bár az erőltetett poénok és az irritáló főhős többeknek csalódást okoztak. Jelenleg az Amazon Prime Video kínálatában érhető el.

Hirdetés

Visszatér a minden lében kanál, gigantikus nagyi, azaz újabb megpróbáltatás vár Malcolm Turner FBI-ügynökre. Ezúttal egy látszólag hétköznapi családba kell beépülnie, hogy elhárítson egy a nemzet biztonságát veszélyeztető katasztrófát. A családfő ugyanis olyan számítógépes vírus kifejlesztésén dolgozik, amellyel megbéníthatja az ország informatikai rendszereit. Mindez azonban eltörpül a problémák mellett, amikor a házvezetőnőnek álcázott hősünk egy szétesett, nem működő családdal találkozik. Ráadásul Malcolm állapotos kedvese mit sem tud az akcióról.

Premier (HU): 2006.03.02. | Amazon Prime Video (2024.05.23.)

2025.08.03 Leslie77

Könnyed, amerikai akció-vígjáték, amelyben Malcolm Turner FBI-ügynök ismét nagymamának álcázza magát, hogy egy újabb nemzetbiztonsági ügyben sikerrel járjon. A film stílusa bohókás és tipikusan hollywoodi, hangulatában az előző rész receptjét követi,... Több

2018.01.18 mamiéstöti2

Kicsit féltem, hogy elveszik a kedvemet az első rész utáni extázis után, de szerencsére hozta ez is a kötelezőt.

2019.07.28 Ms. Akárki

Nagyon jó vígjáték. Kicsit kiszámítható, de itt ez nem feltétlenül rossz az egyedi és zseniális poénok miatt. Chloë Grace Moretz-nek kifejezetten örültem, Martin Lawrence pedig hozta az elmebeteg formáját, amin szem nem marad szárazonXD

2018.07.28 Norbi

Az első rész sem tetszett, de gondoltam merész lesz-e és megnézem a másodikat. Hát nem volt olyan rossz, de még mindig messze áll tőlem ez a film. Poénok, irritáló főszereplő.