Garfield 2

Garfield 2

Garfield: A Tail of Two Kitties

A Garfield 2 (2006) a MAFAB közösségi visszajelzései alapján kellemes, aranyos családi kikapcsolódás, amely a klasszikus hercegcsere és hasonmásos történetet Garfield-féle humorral, cuki állatokkal és királyi környezettel egészíti ki. A film a MAFAB.hu közösségétől 45 értékelés alapján 80%-os tetszésindexet kapott, ami nagyon erős eredménynek számít. A nézők szerint a film könnyed, fiatalos szórakozás: a lusta, pöffeszkedő macska beszólásai, a kedves állatok és a különböző helyszínekre áthelyezett kalandok működnek benne, még ha többen az első részt jobbnak is tartják. Tim Hill animációs, családi fantasy-vígjátékában a főbb szereplők között Bill Murray, Jennifer Love Hewitt, Bob Hoskins és Tim Curry neve is feltűnik. Jon és Garfield az Egyesült Királyságba utazik, ahol egy téves macskaazonosság miatt Garfield egy kastély ura lesz, ám Lord Dargis veszélybe sodorja a helyzetét.

Hirdetés

Jon és Garfield ellátogatnak az Egyesült Királyságba, ahol egy téves macskaazonosság miatt Garfield egy kastély felett uralkodik. Uralkodását hamarosan veszélybe sodorja a gonosz Lord Dargis, akinek tervei vannak a birtokkal.

(nagymarti82)

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság
Premier (HU): 2006.08.03.

Garfield  (2004)

2019.07.23 Ms. Akárki

Kellemes gyerekfilm. Az első rész nekem jobban tetszett, de mivel Garfield meséken nőttem fel így ezt is elnyerte a tetszésemet. Klasszikus hercegcserés, hasonmásos film. A lusta cicának egy darabig legalább királyi bánásmódban volt része míg el nem ... Több

2016.03.21 hsanya182

Remek fiatalos kikapcsolódás, sablonos koldus és királyfis történet, cuki állatok, tunyulós, pöffeszkedő macska beszólások, és szokásos főgonosz megleckéztetés...

2018.12.12 mamiéstöti2

Aranyos családi film, tetszik a grafikája és nem üt el túlságosan az első résztől, mégsem mondható unalmasnak.

2018.03.31 NFG

Sajnos azért nem lett annyira jó mint az előző rész! Ennek ellenére ez is jó kikpcsolódást nyújt! A Garfield-féle humor, ami ugye a legfontosabb, nem marad el!

Billy Connolly bevallotta, hogy amikor felajánlották neki Daris szerepét a második részben, azt sem tudta, hogy van első rész. Szerző: rbernadett