Sejtettem már a film előtt, hogy ebből jó nem sülhet ki! Ingyen jegyem volt, amit gyorsan el kellett használni, szóval amikor ezt választottam, azt vártam, hogy sok baromság fog történni, amin jókat lehet röhögni. Ez sem sikerült! Két jelenet volt, a... Több
Azért szerintem nem volt akkora katasztrófa, ahogy azt is sokan mondják. Egyszer simán meg lehet nézni, a lendülete megvan a filmnek, unatkozni nem lehet rajta, és kikapcsolódásnak ez szerintem pont elég. Közepes, na!
Imdb-n eléggé le van pontozva, ezért is nem néztem meg eddig. Pozitív irányban csalódtam, nekem tetszett. Izgalmas. Tetszett a végén a csavar...szerintem érdemes megnézni.
Hát ez fájdalmasan gagyira sikeredett, épp egy szinttel az Asylum filmek felett, ami azért rossz, mert ezt még komolyan is vették. Nem érdemes rá elpazarolni az időt.
Hát, kedves sorstársaim, nem iogazán tudom ajánlani ezt a filmet. Kezdjük ott, hogy rossz, de tényleg, minden ízében. Nem úgy rossz, mint egy látványos hollywoodi film, hanem semmirekellő, a látvány sem meggyőző, a sztori és az alakítások szót sem érdemelnek. Sok előjele volt ennek, messziről érdemes elkerülni.
Én nem tudom, mi a porblémája a fanyalgóknak. Szerintem teljesen korrekt, akciódús katasztrófafilm lett. Nem az év filmje, de kikapcsolódásnak abszolút megfelel, a látvány és a lendület magával fog sodorni, és észre sem veszed, hogy milyen gyorsan eltelt a játékidő. Én speciel jó szívvel tudom ajánlani.
Hol is kezdjem? Egyáltalán nem értem ezt a filmet, még a San Andreas okés volt, hozta a látványt, és bár okos film az sem volt, de különösen nagy baj sem volt vele. Na ez ahhoz képest egy istencsapása, kellemetlen alakításokkal, bődületesen ostoba történettel, és nem túl jó látvánnyal. Kösz, ez nekem sok volt.