Egyszerre vicces, véres és az egyik legkomolyabb társadalmi problémát feszegeti, így egy nagyon kemény dráma is. Az én érdeklődésemet végig fenntartotta, nem ült le egy pillanatra sem a történet, még úgy sem, hogy gyakorlatilag 20 perc után már minden néző rájöhet, hogy mire megy ki a játék.
Fantáziadús, érdekes cselekmény. Van benne fordulat, nem kiszámítható. A színészek eredetien , meggyőzően alakítanak. Hiteles szereplésük miatt lesz izgalmas, szórakoztató, megragadó a film!
Már maga a trailrre sem igazán figyelem felkeltő. Számomra a film is lassan indul be. A történet akkor lesz érdekes, mikor Chris felébred a szobába, ha addig kibírjuk utána már szinte kötelező végig nézni a filmet, annyira érdekes és furcsa fordulatot vesz.
Mély és elképesztően sötét film. Nem minden és mindenki az aminek elsőre látszik. A vége nagyon izgalmas.
Nemrégiben újráztam ebből filmből, és azt kell hogy mondjam, hogy nemcsak megérte, hanem ajánlott is többször újranézni ezt a remek filmet. Új dolgokat lehet észrevenni benne, és jobban ki lehet szúrni a részleteket. A történet szép lassan csordogál,... Teljes kritika
Nos, igazából hatáskeltésből jelesre vizsgázott nálam a film, még ha erősen kiszámítható is volt. A hangulata rendkívül sajátos volt, kellemesen feszült és nyugtalanító. Szerintem az elejét feleslegesen elhúzták a különböző elemek bemutatásával, a vé... Több
Végre egy nem szokványos történet. Lehet újat is kitalálni és ebben a mozgóképben ez sikerült. A történet folyamatosan feszültségben tartja a nézőt, egészen a csattanó bekövetkeztéig. Kevés olyan kitalált történet van, amiben ekkora megdöbbenést okoz a végkifejlet. Egy szóval kifejezve: szenzációs.
Ez volt az a film, ami után Jordan Peele nevét egy életre megjegyeztem. Mesterien felépített, hátborzongató történet, ahol minden egyes percnek megvan a maga szerepe.
Nagyon jó film, már alig várom a Mi című filmet, ami ugyan ilyen stílusú lesz remélhetőleg. Kaluuya nagyon jól hozza a szerepet, a fim fantasztikus és nem hétköznapi.
Kicsit későn vett rá a lélek, hogy megnézzem a filmet. Nekem az „Aki bújt” című filmet elevenítette fel. A hangulat jól működik, végig próbálsz rájönni, hogy mi a sz*r folyik itt? Mi romolhat el? Aztán rájössz... Tökös, leleményes főhős, végre nem egy klisés szereplő, aki csetlik-botlik, hanem kezébe veszi a dolgokat, pont mint az „Aki bújt”-ban vagy a „Te következel”-ben. Kerek a vége, a gagyi horror klisé hál’ istennek kimaradt a végén. Pedig azért beijesztettek, mikor a haver elkezdett ránézni, de aztán csak jött, „Mert én vagyok a T-S ki**** A”, és lelépnek. Nem kell több, én jelzem, nem kell több... Happy END! Köszönöm újra a Fekete telefonnal együtt. Peace!
Szuper film! Hangulatos, izgalmas, jók a színészek, némi humor is van. A vége csavaros, végre valami egyedi, nem egy tucat thriller.