Tűnj el!

Get Out

2018.01.24 Syracuse

Egyszerre vicces, véres és az egyik legkomolyabb társadalmi problémát feszegeti, így egy nagyon kemény dráma is. Az én érdeklődésemet végig fenntartotta, nem ült le egy pillanatra sem a történet, még úgy sem, hogy gyakorlatilag 20 perc után már minden néző rájöhet, hogy mire megy ki a játék.

2018.08.15 Bizsu82

Fantáziadús, érdekes cselekmény. Van benne fordulat, nem kiszámítható. A színészek eredetien , meggyőzően alakítanak. Hiteles szereplésük miatt lesz izgalmas, szórakoztató, megragadó a film!

2017.09.13 SzFa

Már maga a trailrre sem igazán figyelem felkeltő. Számomra a film is lassan indul be. A történet akkor lesz érdekes, mikor Chris felébred a szobába, ha addig kibírjuk utána már szinte kötelező végig nézni a filmet, annyira érdekes és furcsa fordulatot vesz.

2020.10.25 belavagyok

Mély és elképesztően sötét film. Nem minden és mindenki az aminek elsőre látszik. A vége nagyon izgalmas.

2019.04.01 L.Regina

Erről a filmről ne Tűnj el!

Nemrégiben újráztam ebből filmből, és azt kell hogy mondjam, hogy nemcsak megérte, hanem ajánlott is többször újranézni ezt a remek filmet. Új dolgokat lehet észrevenni benne, és jobban ki lehet szúrni a részleteket. A történet szép lassan csordogál,... Teljes kritika

2017.06.28 moov18

Nos, igazából hatáskeltésből jelesre vizsgázott nálam a film, még ha erősen kiszámítható is volt. A hangulata rendkívül sajátos volt, kellemesen feszült és nyugtalanító. Szerintem az elejét feleslegesen elhúzták a különböző elemek bemutatásával, a vé... Több

2024.05.03 CsakEgyCsajszi

Sok rossz kritikát olvastam erről a filmről. Én mindig próbálom a filmeket ahhoz képest kategorizálni, milyen is a felhozatal, ami valljuk be, nem egy nagy durranás az elmúlt időszakban! Szerintem ez a bőven jó kategóriába tartozik, egész jó az alakítás, a történet sem rossz... ajánlom!

2019.01.20 Érdeklődő

Döbbenetes.

Végre egy nem szokványos történet. Lehet újat is kitalálni és ebben a mozgóképben ez sikerült. A történet folyamatosan feszültségben tartja a nézőt, egészen a csattanó bekövetkeztéig. Kevés olyan kitalált történet van, amiben ekkora megdöbbenést okoz a végkifejlet. Egy szóval kifejezve: szenzációs.

2020.09.27 HannaK

Ez volt az a film, ami után Jordan Peele nevét egy életre megjegyeztem. Mesterien felépített, hátborzongató történet, ahol minden egyes percnek megvan a maga szerepe.

2019.03.08 iq.csabi

Nagyon jó film, már alig várom a Mi című filmet, ami ugyan ilyen stílusú lesz remélhetőleg. Kaluuya nagyon jól hozza a szerepet, a fim fantasztikus és nem hétköznapi.

2024.08.22 Clay44

Hatalmas film

Kicsit későn vett rá a lélek, hogy megnézzem a filmet. Nekem az „Aki bújt” című filmet elevenítette fel. A hangulat jól működik, végig próbálsz rájönni, hogy mi a sz*r folyik itt? Mi romolhat el? Aztán rájössz... Tökös, leleményes főhős, végre nem egy klisés szereplő, aki csetlik-botlik, hanem kezébe veszi a dolgokat, pont mint az „Aki bújt”-ban vagy a „Te következel”-ben. Kerek a vége, a gagyi horror klisé hál’ istennek kimaradt a végén. Pedig azért beijesztettek, mikor a haver elkezdett ránézni, de aztán csak jött, „Mert én vagyok a T-S ki**** A”, és lelépnek. Nem kell több, én jelzem, nem kell több... Happy END! Köszönöm újra a Fekete telefonnal együtt. Peace!

2018.07.22 Gábor Rózsa

Nagyon jól felépített, újszerű és okos szórakoztató film feszültséggel.

2024.06.16 IdkW

Szuper film! Hangulatos, izgalmas, jók a színészek, némi humor is van. A vége csavaros, végre valami egyedi, nem egy tucat thriller.

2024.03.05 SzimikeésBéci

Nem lett volna ez a film rossz, de a vége nagyon nem tetszett nekünk, ami miatt sokat rontott az értékelésünkön is. Fekete humor! Na de döntse el mindenki saját maga, milyen film is ez valójában.