Rólam

Rövid véleményt fogok írni, ált.ban én is azokat olvasom, ha filmet keresek :) 

Nem dobálózom nagy dolgokkal, mint néhány vélemény alkotó, hiszen akad itt olyan "szakértő" aki azt is tudja hány tekercs fogyott a forgatás alatt.  :D 

Imádom a horror, pszichothriller, katasztrófa, természetfilmeket. Néha nézek sci-fi-t, háborúst és bizony rajzfilmeket is. Elvétve az összes többi. 

Egy a lényeg számomra...állatokat ne bántsanak. Nagyon ritka az a film amelyik meg tud törni, vagy nem bírom nézni, gyomrom is bírja de ahol állatot bántanak ott a szívem tépik ki....főleg ha kutyákról van szó,  hiába csak egy film...

Mindenkinek jó filmezést, puszi-pacsi :)

Üdv: CsakEgyCsajszi

Vélemények (101)

2024. 05. 07.
Nem voltak benne unalmas, vontatott részek, végig pörgős volt. Izgalmasak voltak a karakterek is, nagyon jól kitalálták a szobákat is, minden mindennel is összefüggött, i... több»
2024. 05. 07.
Kellett rá aludni egyet! Elég kemény film, a szereplők nagyon jók. Nem volt kiszámítható, végig feszült volt, imádtam, hogy nem tudom mi lesz a köv. lépés. A végén a csat... több»
2024. 05. 04.
Emlékszem, idős néni mesélte, hogy régen azzal riogatták a gyerekeket, hogy majd elvisz a martfűi rém, ha nem viselkedsz jól. Elég hátborzongató, főleg, hogy tudja az emb... több»
4

82 Vaksötét  (2016)

2024. 05. 04.
Igen izgalmas volt ez a film. Nagyon vártam, és valóban hozta, amit beharangoztak. Végig feszült hangulat, izgalom... stb... stb... a színészi alakítás is igen jó volt. N... több»
2024. 05. 03.
Amikor hétvégén szabados vagyok, fix, hogy nézem reggel. A világon a legcukibb mese, ami egy kicsit feledteti az élet borús részét, kicsit visszarepít a gondtalan gyermek... több»
Képlet (2009)
Insidious (2010)