Szkeptikus voltam mikor elősször láttam de odaragadt az álam a földhöz.Isteni dráma hatalmas alakításokkal. Nagyon tetszik a sok csavar.CSak ajánlani tudom.
Nem értem miért van ennyire lehúzva a film mikor igazából semmi baj nem volt vele. Jó színészi gárda és igazán kedvelhető karakterek voltak benne, azon kívül az effektek tökéletesek voltak. Ami nem mellékes, hogy tökéletesen lekötött.
Pszichésen, érzelmileg megfogott a film, ami annak is köszönhető, hogy nagyon élethű a színészek alakítása és remek a történet. Klasszikus, mindenkinek ajánlani tudom.
A három ismert színész közül egyiket sem szeretem, de adtam egy esélyt a filmek. Nem volt akkora durranás ahogy azt gondoltam előtte, számomra felejthető és unalmas dráma.
Talan azokhoz a filmekhez tartozik amiket jo ujra es ujra visszanezni. Motivaciodus es ertelmes dolgokrol szol a film. Egyik kedvenc! Az alakitasok nagyon erosek, Matt Damont ebben a filmben kedveltem meg.
Profi szereplőkkel teli izgalmas és elgondolkoztató dráma, aminek nagyon ötletes az alaptörténete és egyáltalán nem a megszokott sablonos film. Végig leköti a nézőt.
Tanulságos, érdekes, különleges film kiváló színészekkel. Pszichésen és érzelmileg is megfogó dráma valódi mondanivalóval. Újra és újra nézhető, időtálló film.
Kiváló film az emberi életről,barátságról és az élet nagy döntéseiről. Hiteles,őszinte és élethű film. Robin tényleg nagyon jól alakított ebben a filmben,nem véletlenül kapott rá Oscart,.
Damon és Affleck közös filmje, amiben még mindketten fiatalok voltak ugyan, ám tehetségüket mindketten megcsillantották. Itt inkább Damon. Nagyon jó film, jó történettel. Szegény Robin Williams pedig természetesen zseniális.
Robin Williams egy nagy szerethető figura, egy nagyon szerethető ember, nem csak ebben a filmjében. Az összesben. Az egyik kedvencem volt. A film fantasztikus, egyébként is szeretem az ilyen titkos zseniket, akik csak úgy a hétköznapi életükből előjö... Több
Nem rossz film a Good will hunting, de szerintem túlértékelt. A mondanivalója valóban sokatmondó és tanulságos. Karakterei egyediek, tehetségesek és szerethetők.
Volt már jobb filmje ezeknek a nagynevű színészeknek. valahogy olyan érzésem van hogy ezzel akarták kompenzálni a sztoriból kimaradt hiányosságokat. Csak a hangulat miatt a 3 csillag