Clint legjobb alakítása a film ez nem kétséges. Nagyon passzolt hozzá a karakter. A történet érzelmes és megható darab.
Egy szórakoztatóan IRÓNIKUS, morcos vénemberről szól, aki felesége halála után egyedül marad és "békésen" éldegél kis házában. A világ teljesen megváltozott körülötte, szomszédai bevándorlók lettek és nehezen tudja tolerálni tevékenységüket. Majd vég... Több
Hát, Clint Eastwood nagyon odatette magát minden tekintetben. Ragyogót alkotott. Le a kalappal előtte!
Igazi Eastwood családi vállalkozás a film. Clint rendezete, meg ha már ott volt a főszerepet is eljátszotta, Kyle meg a zenét szerezte a filmhez. Remek film, csak ajánlani tudom.
Gyakorlatilag némi apróbb hibától eltekintve szuper kis film lett. Ennek a történetnek mindig meg lesz a maga helye és ideje. Nagyon szerettem és szeretem a mai napig.
Igazi Clint Eastwood film, igaz van jobb filmje is, de ez szinte biztosan mindenkinek tetszik. Tökéletes főleg a hangulata és természetesen maga az Eastwod, aki talán picit saját magát is játsza ebben a filmben. A sztori egyszerű de nagyszerű: öreg v... Több
Ahogy mások is írták, egy történet és színészi játék. Nem kell akciójelenet vagy greenbox anélkül is lehet remek filmet csinálni.
Milyen, ha bevándorlók költöznek a házad mellé? Akár valóság is lehetne ez a film, az öreg Eastwood odatette ezt nagyon. Van itt minden, ami kell, meglepődni senki nem fog az egyszerű, de nagyszerű történeten. Egyedül talán a fiatal lelkész lóg ki a filmből, de nem zavaró. Többször is nézhető.
Sajátos egy film. Minden klappolt benne, továbbá egyszerre volt vicces, szép, szomorú és erőszakos. Ez volt az első Eastwood által rendezett film, amit láttam és meghozta a kedvem az öreg stílusához.
Clint Eastwood neve hallatán mindig ez a film jut az eszembe. Annyira emberi történet, ahol az emberi hibákra helyeződik a hangsúly és arra, hogy tudni kell változtatni a dolgokon.