Gran Torino

Gran Torino

2019.01.07 Bazzzsi

Tartalmas és izgalmas film. Megható és nem várt végkifejlettel.

2019.09.20 TomÁcs

Clint legjobb alakítása a film ez nem kétséges. Nagyon passzolt hozzá a karakter. A történet érzelmes és megható darab.

2019.10.26 VvV

Eléggé megható film. Az hogy Eastwood remek benne az nem meglepő. A története gazdag.

2015.08.06 hsanya182

Egy szórakoztatóan IRÓNIKUS, morcos vénemberről szól, aki felesége halála után egyedül marad és "békésen" éldegél kis házában. A világ teljesen megváltozott körülötte, szomszédai bevándorlók lettek és nehezen tudja tolerálni tevékenységüket. Majd vég... Több

2024.02.17 Tomipapi

Hát, Clint Eastwood nagyon odatette magát minden tekintetben. Ragyogót alkotott. Le a kalappal előtte!

2017.07.31 Lonka

Igazi Eastwood családi vállalkozás a film. Clint rendezete, meg ha már ott volt a főszerepet is eljátszotta, Kyle meg a zenét szerezte a filmhez. Remek film, csak ajánlani tudom.

2015.06.08 Dodi

Nagyon lassan, döcögősen indul be a történet, amit nem is várunk sok meglepetést, de a film előrehaladtával egyre inkább felkelti érdeklődésünket a folytatás. A főszereplő karaktere is kissé erőltetetten indul, de ezektől függetlenül egyszer-kétszer nézhető film.

2019.04.03 MidoD7

Gyakorlatilag némi apróbb hibától eltekintve szuper kis film lett. Ennek a történetnek mindig meg lesz a maga helye és ideje. Nagyon szerettem és szeretem a mai napig.

2016.02.29 ANdraS

Igazi Clint Eastwood film, igaz van jobb filmje is, de ez szinte biztosan mindenkinek tetszik. Tökéletes főleg a hangulata és természetesen maga az Eastwod, aki talán picit saját magát is játsza ebben a filmben. A sztori egyszerű de nagyszerű: öreg v... Több

2019.01.20 Timcsi

Ahogy mások is írták, egy történet és színészi játék. Nem kell akciójelenet vagy greenbox anélkül is lehet remek filmet csinálni.

2021.08.05 Di Canio

Milyen, ha bevándorlók költöznek a házad mellé? Akár valóság is lehetne ez a film, az öreg Eastwood odatette ezt nagyon. Van itt minden, ami kell, meglepődni senki nem fog az egyszerű, de nagyszerű történeten. Egyedül talán a fiatal lelkész lóg ki a filmből, de nem zavaró. Többször is nézhető.

2016.10.21 TribeBubu

Sajátos egy film. Minden klappolt benne, továbbá egyszerre volt vicces, szép, szomorú és erőszakos. Ez volt az első Eastwood által rendezett film, amit láttam és meghozta a kedvem az öreg stílusához.

2019.04.14 petraszab

Clint Eastwood neve hallatán mindig ez a film jut az eszembe. Annyira emberi történet, ahol az emberi hibákra helyeződik a hangsúly és arra, hogy tudni kell változtatni a dolgokon.

2023.12.17 Gamehun638

Egy lassabb tempóval megrakott Clint Eastwood-film. Mesteri alkotás. Hatalmas lezárás, jó színészek. Kötelező film.