Sajnáltam, hogy vége a sorozatnak, picit gyorsan összecsapott befejezést kapott, de mindegyik évadban történt valami izgalmas.
Anno nagy reményekkel vártam a filmet, de kicsit pofáraestem vele. Nem kifejezetten rossz film, de inkább a gyengébb alkotások közé sorolnám.
Tizenéves kölyökként többször is láttam, majd hosszú kihagyás után most újranéztem. A nosztalgikus elfogultságtól elhatárolódva kapott egy erős hármast. Ez egy elvadult gyerekfilm, arra a következtetésre kellett jutnom. Végső soron Grimm mesék tetszé... Több
Bár a szereplő válogatás jó lett és a történet érdekes, a látványvilágon kívül nem nagyon tudtak másban remekelni! A nagy része unalmas volt, egyszer kétszer lehetett csak megborzongani! Egyszer nézhető!
Nem tökéletes, de régen valami megmagyarázhatatlan okból szerettem. Még kicsi votam :) A színészek jók, a történet elmegy, a látványa nekem tetszett. Szerintem ezt követően jobb Grimm feldolgozások jöttek ki.
Ahhoz képest, hogy Terry Gilliam rendezte, nem lett különösen jó. Heath Ledger és Matt Damon persze jól játszanak, de a történet szerintem nem volt kitalálva, pedig volt benne sok potenciál. Persze lehet, hogy a későbbi mesefeldolgozások már sokat tanultak ennek a filmnek a hibáiból.