87% 2080 szavazat

Gru

Despicable Me

2017.02.05 hszpp

Mindenki az egekig magasztalja ezt a mesét, engem azonban megsem fogott meg. Vannak benne kedves teszek,s néhány jo poén,de összességében nekem gyenge alkotás.

2016.01.06 MP170506

Nagyon jó lett ez az animációs film. Aranyos a humora és a karakterek is. Szórakoztató és izgalmas, szerintem kicsit és nagyot egyaránt a képernyőhöz köti.

2019.05.05 Ms. Akárki

Aranyos kis mese a gonosz tervéről aki valójában nem is gonosz mint kiderül a mese során. örökbefogad Bár kislányt eredetileg egy gonosz terv részeként de a mese során megszereti őket és vele maradnak így happy end lesz a vége. Nekem nagyon tetszett főleg a humora miatt és a kis segítő Minyonok baklövései miatt.

2018.12.01 harnas1207

Aranyos mese, nem akarok és nem is tudok belekötni, de engem nem fogott meg. Egynek elment. A minyonok itt még viccesek, ellenben a késői erőlködésekkel.

2016.09.16 puffancshercegnő

Elég negatívan álltam hozzá, de pozitívan csalódtam. Aranyos története van, egy olyan főszereplővel, aki nem megszokott a mostani mesékben, így egy különleges szituációt teremt a mese. A minyonok pedig jól feldobják:D

2018.04.20 TomÁcs

Igaz bevállalós kis mesefilm. A megtérő fő gonosz karaktere elég jóra sikeredett. A története akciódús, olykor eléggé érzelmes és a humort sem mellőzi.

2016.05.10 VvV

Aranyos mese, felnőtt fejjel is teljesen élvezhető. Jópofa a története és cukik a minyonok.

2023.03.09 Informer2

A Gru egy animációs film, amelyet a Universal Studios készített. A film egy gonosztevőről szól, aki megpróbálja ellopni a Holdat. Gru egy nagyon érdekes és humoros személyiség, és az egész film tele van szórakoztató jelenetekkel. Az animáció nagyon r... Több

2018.07.28 Norbi

Ritka jó mese, a mai mesékhez képest. Szerethető figurákkal, számos humoros jelenettel, garantált nevetés gyermekköntösbe csomagolva. Minden gyereknek kötelező darab.

2016.01.17 beero88

Írtó aranyos mese. Tele van ez az animációs film érzelemmel és szórakoztatással. Nekem különösen tetszett Gru karaktere és persze a lányoké. Azon kívül tény, hogy a kis minionok is sokat dobtak a mese hangulatán.

2017.12.29 diumiu

Imádom a jó meséket és a Gru számomra a jó mesék közé tartozik. Szerintem annak idején ez a sztori újdonság volt, azért is volt ekkora siker. A karakterek, a történet és a poénok igazán jól sikerültek, így nem csoda hogy a gyerekek mellett a felnőtteket is meggyőzte ez a mese.

2017.07.24 Lonka

Nagyon aranyos mesefilm, amit még felnőttek is imádni fognak, de a gyerekek is jó nevethetnek rajta. A története meseszinthez mérten értelmes és kedvelhető.

2015.09.02 MKristijan

Olyan cuki az egész, hogy belehalok. Moziban láttam először, és már akkor megfogott több jelenete is. Egyszerűen, nagyszerű. Mindenkinek ajánlom aki cuki és annak is aki eccavú.

2015.06.05 Dodi

Nagyszerű film, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Remek kikapcsolódást nyújt, mivel humoros, kalandos, de olykor drámai is. A karakterek jól ki lettek találva, a látványvilág is kiváló.