Halálhajó

Event Horizon

2021.07.08 zoltyah

Színvonalas sci-fi horror pszichothriller

Anno a moziban láttam, és én szerintem is klasszikus darab, mert lebilincselően feszült az elejétől a végéig. Tulajdonképpen a kommentek is alátámasztják a véleményemet, ezért felesleges tovább ecsetelnem. 10 pont.

2016.04.25 D. Shaday

Filmként nem akkora durranás, horrorként viszont jócskán kiemelhető a nagy átlagból. Egyszerre alkalmaz jumpscare-eket, feszült atmoszférát, lassú félelemkeltést és brutális vérengzést, de érdekes módon éppen ettől nagyon hatásos.

2020.08.03 Róbert Molnár

Nem volt rossz film, de a műfajában születtek ennél jobb alkotások is. Persze 1997-ben ez nagy durranás lehetett, s a színészgárda sem rossz benne. Mégis valahogy a történetszálban személy szerint csalódtam. Jól fokozza feszültséget, de amikor begyor... Több

2016.06.26 portal91

Végig feszült a légkör, nem tudod, hogy mikor mi fog történni, elsőre biztosan hatásos lesz mindenkinek a műfaj egyik legkiemelkedőbb és legvitatottabb darabja, nekem bejött.

2015.06.23 ElfRider

Közepes próbálkozás a scifi-horror műfajban. Ezen a filmen még Sam Niell sem segített. Az rendben van , hogy 97-ben még nem volt olyan szinten a CGI szinvonal, mint ma, de azért régen is voltak minőségi filmek. Ebből látványban és sztoriban is hiányzik valami...

2015.10.21 Mano35

Érdekfeszítő történet, ötletes sztori. Izgalmas és magával ragadó, végig feszültséget keltő film. Látványos. Kategória kedvelőinek tetszeni fog. Ajánlom

Nem rossz film, 1-2x nézhető, bár nem egy örözöld alkotás. Kicsit elcsépelt az alap koncepció, illetve felfedezni véltem benne több más film vonását, foszlányát is. Nem egy letisztult alkotás.

2015.06.19 Rajkó

Láttam már jobb sci-fit is. Ez az alaptörténetet pedig már többször is filmre vitték. Nem teljesen világos, hogy a rendezésnek mi a célja a filmmel. Először nagyon komolynak és realisztikusnak tűnik, majd hamar átcsap az olcsóságba. Átlagos filmnek még úgy ahogy elmegy a saját műfajában.

2016.07.05 cvölf

Nem sikerült ez most annyira jól, mint sikerülhetett volna. Ha már nagyon nagy szörnyűség és ijesztegetés, akkor a film jobban is elmehetett volna a horror irányába. Egyébként a történet nem rossz, nem mintha lenne értelme, de ne is keressük az értelmet a sci-fi műfajban.