Kísértetkastély

Haunted Mansion

2025.02.25 Török389133

Jópofa film, lehet rajta nevetgélni párat, de annyira azért nem nagy szám. Egyszer viszont jó megnézni, 3,5 csillagot adnék neki.

2023.10.05 Roland Altner

Kellemes szórakozás. Nem akar több lenni egy halloweeni szezonfilmnél. Mondjuk nem is tudna.

2023.08.05 Dodi

Az eleje jól indult, jók is voltak a poénok benne, vicces karakterekkel, de a közepe-végére eléggé „megkomolyodott” a film, és a vicces részek is kevesebbek voltak. Sőt sajnos be is aludtam picit a végére, ami nálam ritka. Nem rossz – de nem is jó.

2023.07.28 Charvi30

Rejtély, hogy a Disney miért csinálta meg egyáltalán, mert minden szempontból rosszabb és unalmasabb, mint a 20 évvel ezelőtti változat Eddie Murphyvel. Gyakorlatilag az egyetlen pozitívum számomra a névadó attrakcióra való különböző utalások voltak,... Több

2023.08.12 filmember

Iszonyú izgalmas, kicsit ijesztő . Nagyon ajánlom.

2023.07.27 eliasgyorgy

Ennek a filmnek szinte semmi jó ötlete nincs, és ha van is, nem tudja jól eladni őket. Hihetetlenül unalmas volt, a wannabe poénokat nagyon kínosnak találtam. Pedig elég kevés kísérteties pillanat volt. Tudom, hogy ez egy gyerekeknek szóló horrorfilm, de a mai fiataloknál egyáltalán nem működik, szerintem.