Nagyon jó film! És nagyon érdekes a történet is. Bár a film végén a "feleszmélés" (vagy fordulat) elég kiszámítható volt. Minden esetre tetszett :) Sandra Bullock és Keanu Reeves rajongóknak kötelező :)
A ház a tónál az a kategória, amiben nem találok negatívumot, vagy éppen amatőrizmust. Minden jelenete és a színészi játék is kitűnő. Rendezése kiváló. A történet nehezen kiszámítható, ezért válik annyira izgalmassá.
A címe keltette fel az érdeklődésemet, és nem csalódtam a filmben. Nehéz a műfaját meghatározni, érdekes, izgalmas, kicsit elvont és egyedi stílusú. Érdemes többször is megnézni, mert sok mögöttes mondanivalója van!
Elvont, érdekes és különleges hangulatú film szakmailag profi színészekkel, akik jól és hitelesen alakítanak. Magával ragadó, érdekes és izgalmas, érzelmileg is megfogó.
Elég érzelgős romantikus film, engem végig lekötött és több helyen is meglepetést okoztak az írók-rendezők. Nagyon tetszik a film, ajánlom mindenkinek megtekintésre.
Nem vagyok, nagy romantikus filmrajongó, de ez kifejezetten tetszett. Sandra Bullock és Keanu Reeves is nagyon kellemesen meglepett. Érzelmes, de nem csöpögős, jó film!
Szerintem jó film lett. A koncepció érdekes, a világ is, maga az elképzelése, és bár sosem derül ki, mi alapozta meg ezt a különös kapcsolatot kettejük közt, de talán nem is hiányoltam. Szép, ahogy van.
Egyszer megnézhető a film, de nekem óriási csalódás volt. Ritka ratyi film. Azt se tudtam eldönteni, hogy most sírjak vagy nevessek. Az alap ötlet még talán nem is lett volna túl rossz. De ez a színészi játék, nagyon nem tetszett.
Az egyik legjobb régi romantikus vígjáték az életemben. Nagy rajongótáborral rendelkezik, nem véletlenül. Mindig hiányozni fog az az érzés ami hatalmába kerített a nézése folyamán. Mindig jó emlék lesz ha újranézem majd. Ajánlom nyugodt lélekkel mindenkinek.
Megfogó, érdekes történet. Dráma kategóriában átlag feletti. A színészek alakítása hiteles. Magával ragadó, igazi dráma, jól összerakott film. Érdemes megnézni!
Érdekfeszítő időutazás, amely néha átmegy melankolikus hangulatba, mégis szórakoztató és leköti a figyelmet. Sandra Bullock -tól legalább ennyit vártam. Jól felépített történet.
Tényleg zseniális a film. Nincsenek rá szavak, pedig maga a történet nem bonyolult, csak nem egy idősíkban folynak az események.