Hello, Doris vagyok

Hello, Doris vagyok

Hello, My Name Is Doris

Egy önsegítő szeminárium arra inspirál egy hatvanas éveiben járó nőt, hogy romantikus kapcsolatot kezdeményezzen fiatalabb kollégájával.

(hp)

Forgatókönyvíró: Laura Terruso, Michael Showalter
Premier: 2015.03.14.

2024.10.09 Mz/X

Szívszorító, humoros és nagyon igazi

A film érzékenyen nyúl a gyűjtögetéssel küzdő emberek problémáihoz, és bár nem mélyed el túlzottan a veszteség okozta következmények lélektanában, sem abban, hogyan épül fel pontosan egy igazi hoarder állapota, mégis felvillantja ezt az Amerikában különösen súlyos problémát. Mindezt egy kedves, melengető történetbe ágyazva arról, hogy sosem késő újrakezdeni. A cseresznye a habon pedig Sally Field, aki csodálatos Dorisként.

2015.10.01 Bulki

A film egyszerűen bűbájos! Ahogy Sally Field megfiatalodik és lubickol ebben a szerepben, az valami olyan üdítő és vicces jelenség, ugyanakkor szívbemarkolóan kedves is. Nagyon élveztem a filmet. Jó a zene, s ugyan kissé vontatott a történetmesélés, de hát hova siessünk, nem igaz?

2015.07.12 luba323

Nagyon kedvelem Sally Field színésznőt;vártam már, hogy újra központi szerepben lássam. A film története szinte semmitmondó; mit lehet ebből kihozni? Ám nagyon meglepődtem, mennyi minden rejlik egy ilyen banális sztoriban. Meghatóan és finom humorral... Több

A filmet 3 hétig forgatták Los Angelesben, majd további 3 napig New Yorkban a külső helyszínek felvételeihez. Szerző: rbernadett

Értékelés: 7.5/10
(2018. 03. 01.)
A Brian Burgoyne operatőr által megteremtett képi világ tökéletes háttér Doris Miller sajátos (eszeveszetten színes) megjelenéséhez – akárcsak Brian H. Kim zenéje. Az egyetlen, amit negatívumként felróhatunk, csupán a Dorisnak asszisztáló színészek játéka. 75/100 Több