Kíváló színészek és kíváló színészi játék. Nagyon szeretem ezt a filmet. A vége kellően ütős lett. Eléggé lehangol és sötét hangulatú de érdemes megnézni.
Fincher legjobb filmje! A het fo bunt modern kontosbe oltozteti es vegi izgalmasan, feszulten prezentalja. Olyan szinte bele tud merulni az ember, hogy a vegen mar nem is tudjuk, hogy kinek van igaza es kinek is drukkolunk. Kevin Spacey elete alakitasa.
Jó.. Jó.. meg Krimi meg izgalmas meg jó minden de pár év elteltével nem annyira meghatározó film az egyén számára, mint amennyire közösség és a szakma fenntartotta a figyelmet rajta. De semmiképpen nem vitás: Jó film.
Időtálló, klasszikus thriller, aminek van mondanivalója. Összetett, profi film, profi rendezés. Nagyon megfogó a cselekménye. Fordulatos, érdekes és tanulságos.
David Fincher második filmje folytatja a nihilista zseni kitörését, megjelenik benne a fő gonosz hitvallásának romlott elképzelése, ami őrültségekhez vezet, és ennek köszönhetően a vége sem lesz happy end. Nagyon jó színészek, nagyon jó rendezés, ijesztő hangulat jellemzi.
Kiváló alkotás, egyszerűen egy tökéletes thrillerrel tud találkozni a néző. A színészi alakítások parádésak, a történet pedig tényleg "borzaszt". Fantasztikusan felvezeti az eseményszálakat a film, és teljesen le tud kötni. Ez egy olyan film, ami érz... Több
A legbrutálisabb krimi a világon! Gyerek voltam amikor először láttam! Eléggé nyomasztó a film hangulata, de ugyanakkor egyszerre lebilincselő és alapkő a műfaján belűl. Hibátlan Fincher munka. 10/10
Borzasztóan jó film, az utolsó pillanatig izgalmas és váratlan. Annyira elképesztő a film története, mintha tényleg a pszichopata fejében lennénk. Igazán zseniális alkotás lett.
Talán az egyik legjobb thriller, krimi alkotás a film történetben. Egy elképesztően jó szerekzettel, felépítéssel, sok-sok izgalommal és a legjobb színészekkel.
Egy barátom hatására, unszolására néztem meg tavaly és abszolúte nem bántam meg. Régebben még tudtak rendes, igazi akciófilmeket gyártani, melyekben nem csak azon mozog a szál, hogy vaajon ki a gyilkos.. Mindenképpen megérte azt a pár órát. És a végé... Több