Fordulatos, izgalmas film, aminek van tanulsága és elgondolkoztatja a nézőt. Durva, kemény film profi színészekkel és nem mindennapi mondanivalóval. A műfajban a legjobbak között van.
A Hetedik komor hangulatú és lassú lefolyású film, mégis mindvégig izgalomba tartja a nézőt. A film a maga műfajában pedig egyedülálló. Az évek során sok film próbálta lekoppintani, vagy űberelni Fincher filmjét, de az az igazság, hogy még csak a nyomába sem értek az eredeti filmnek
Nagyon szeretem a misztikus krimiket, és a Hetedig tökéletesen megfelel minden elvárásnak. Van benne izgalom, szinte a legvégéig izgulhatunk, a végén pedig Brad Pitt karakterével együtt őrlődünk. Érdekes történet, még érdekesebb megvalósítás.
Nagyon izgalmas, végig érdekfeszítő film, aminek különleges a hangulata. Kategóriájában profi film, profi szereplőkkel és hiteles színészi alakítással.
Egy összetett, igényes film valódi tanulsággal és mondanivalóval és remek színészi alakítással, meggyőző karakterekkel. Igazi élményt adó klasszikus.
Sokaknak lehet nagy kedvence ez a film azonban belőlem teljesen ellentétes érzést váltott ki. Mert kicsit sem bírtam egy percét sem. Véleményem szerint a karakterek felvonultatása ritka gyenge lett és többet ki lehetett volna hozni ebből.
A krimi és a thriller műfaját tökéletes egységbe olvasztó filmről van szó, melyben kiváló színészi alakításokat figyelhet meg a néző. Nagyon fordulatos és izgalmas film.
Jól összerakott thriller, kategóriájában a jobbak között van mindenképpen. Magával ragadó a történet, izgalmas a cselekmény és különleges hangulata van a filmnek.
A film sötét hangulata,az állandóan zuhogó eső és a remek színészek hatással voltak rám. A legjobb rész a film végén az autóban elhangzó beszélgetés. Tökéletes thriller,izgalmas és hátborzongató.
Ez a film nagyon hátborzongató! A hangulata sötét és nyomasztó, nagyon drámai és izgalmas alkotás. Hihetetlenül jól összeválogatott szereplőgárdával, mindenki remek benne!
Brad Pitt már a 90-es években is remekelt, megmutatta a színészi tehetségét. Ebben a filmben ráadásul azon túl, hogy jók a színészek, a történet is nagyon jó és csavaros.