Hetedik

Se7en

2015.03.18 pindurcat

Nyomasztó hangulatú, lassú film, mégis végig leköt. Egyedülálló, hiteles alakítás ezektől a nagyszerű színészektől! Fordulatos, sokkoló, izgalmas!

2018.08.11 varkonyiildi

Mélyre ható, izgalmas, brutális és könyörtelen thriller Brad Pitt zseniális alakításával, aki száz százalékig azonosulni tud a karakterrel. Tanulságos és ütős film.

2016.08.30 Nnoorraa

Nagyon profin összerakott film, ami végig rendkívül izgalmas. A sztori elgondolkodtat, magával ragad és tanulságot is le lehet vonni belőle. Megfog és magával ragad, minden perce csupa izgalom!

2015.03.24 Akodako

Rendkívül egyedi alapötlet, nagyon jó sztori. Izgalmas, elgondolkoztató. Brutális, erős, kemény film, aminek hatalmas mondanivalója van. A színészek választása is tökéletes.

2015.02.15 Mano35

Nagyon komoly, jól összeállított film, igazi alapdarab. Izgalmas, elgondolkodtató, érdemes akár többször megnézni. Kiváló szereposztás.

2017.02.24 időjós

Elképesztően jó film a hét főbűnról. Egy nagyon izgalmas nyomozásnak lehet részese az, aki megnézi ezt a filmet. A színészi játékok zseniélisak benne, látni kell.

2018.05.16 kisssjanka

Nagyon jó film kitűnő dramaturgiával, színészekkel... azonban mégsem tudnám még egyszer megnézni mert túlságosan mélyre hatoló, lelkileg mély nyomot hagyó, nehéz thriller dráma.

2015.11.23 Beniko

Nagyon borús hangulatú krimi, tele feszültséggel. A nyomozópáros zseniális. Az egyik legkeményebb filmnek tartom, úgyhogy galamblelkűeknek nem ajánlom.

2015.02.08 Manyi

Igazi agyalós, izgalmas film. Érezni a feszültséget, az izgalmat a levegőben. A színészek nagyon jól alakítanak.

2016.09.20 Zzssuuzzssii

Utánozhatatlan hangulatú, elgondolkoztató film, többször is érdemes megnézni. Érdekes, egyedi, elvont film, ami egyáltalán nem sablonos. Profik a színészek.

2016.08.17 Macika

Nagyon durva film. Profi színészi alakítás és rendezés, profi szereplők. Minden perce izgalmas volt, végig lekötötte a figyelmemet. Tanulságos , van mondanivalója.

2015.03.23 Galway

Imádom a thrillereket, szóval lehet, hogy elfogult leszek. Nagyon tetszett a film, de amiket a film megnézése előtt olvastam róla, ...hát nem is tudom. valahogy többre számítottam. Persze ráfoghatjuk arra, hogy túl sok az inger a mostani világban, é... Több

2015.08.19 Imádom Nagy Antalt

A végig feszült és kerek film a legvégén csattan a legnagyobbat. Fincher zseniális rendezése mellé olyan nevek párosulnak, mint Brad Pitt, Gwyneth Paltrow és Morgan Freeman. Alapmű. Zseniális.

2015.04.24 sullerb1022

Ennél jobb krimi nehezen fog születni. David Fincher filmje bemutat egy borzalmakkal teli világot, amiből úgy látszik nincs kiút és a végén amikor már azt látjuk mégis lenne kiút, egy nagyon durva csavarral a sárba tiporja minden reményünket! Nagyon jó!