Ma volt alkalmam ezt a Szerelmes hangjegyek című filmet musicalt megtekinteni. Igazából nem ismertem de azt hiszem ez a produkció az új generációnak szól ami nem egy olyan alkotás ami maradandót alkotott volna. A zene és a tánc azt valljuk meg jó és néhol remek táncbeli produkciókat láthatunk. A történet már ettől gyengébb egy titni szemével lehet ez "fantasztikus" de némi sablonosság van a filmben. Igazából a történet hétköznapi iskolás film semmi extrákkal. Igazi váratlant nem kapunk csak amire számíthatunk. Összességében a forgatókönyv gyenge a rendezés már egy közepest megérdemel. A szereplők viszont húzzák a filmet a dalokkal és a táncokkal. A zenék jól sikerültek csak a végére mintha ha már erőltetettnek éreztem volna. Így a kialakult összkép egy erős három csillag és csak a gyenge történet miatt nem adtam meg a négy csillagot. Talán a második részben már tartalmilag többet kapok a filmtől ezt kíváncsian várom. Igazából családi film de inkább a tiniknek szól. Akár többször is meg lehet nézni ki a tánc ki pedig a zenék miatt. Igazi szerelmes jelenetekben nem bővelkedik de gy bimbózó kapcsolat kialakulását láthatjuk sok zenével és tánccal. Üdv Yosi
Elég egyszerűcske film, de valamiért mind a mai napig mosolygok ha meghallom a zeneszámait. Édes kis romantikus disney film, amit tiniknek tökéletes. Vanessa Hudgens hangja pedig már akkor is gyönyörű volt.
Nem szeretem a kornyikálós filmeket, de ezt szerettem. Jók a dalok, a karakterek és maga a történet is.
Nagyon szeretem ezt a filmet, viszont nem tetszik benne az, hogy Sharpay-től elvesznek mindent, Gabriella karaktere túl nyálas, ettől függetlenül könnyed, nézhető film, fülbemászó zenékkel.
Imádtam ezt a filmet, a zene, az ének lenyűgöző, szinte bele száll a fülembe. A szereposztás is szerintem elég jó, habár Sharpay karakterét mindig is utáltam, szerintem idegesítő. A történet valójában elég bugyuta, de nem is felnőtteknek szánták.
Szerintem ez egy olyan film, amit mindenki addig szeret és élvez, amíg kisgyereknek mondható! (már ha lehet így fogalmazni) Tipikus tiniknek szóló szerelmi történet!
ezt a filmet már nagyon sokszor megnéztem mert egyszerűen imádom benne a szereplőket, imádom benne a zenéket. Története nemigazán van, de ebben a filmben most nem is az a lényeg.
Ez a film tagadhatatlanul a generációm gyermekkorát jelenti, nekem valahogy mégis kimaradt az életemből eddig (köszi, anyu!). Most viszont, tizennyolc éves fejjel rájöttem, hogy értelmetlen úgy élnem, hogy nem is láttam a HSM-t... Szóval muszáj volt ... Több
Jaj, én nagyon szeretem ezt a filmet :D ezen nőttem fel és most, tinédzser fejjel inkább mondanám aranyosnak :3 A zenéi nagyon jók és szörnyen aranyos a barátság szoros kapcsolata benne. Gabriel karaktere nagyon kis kedves, sokat mosolyog, egy igazán... Több
Talán az egyik olyan film, amit akárhányszor megnézek, soha sem unom meg. A dalokat mindig együtt dúdolom a szereplőkkel. :D A sztorija egy kicsit nyálas és néha unalmas, na meg kiszámítható, de ennek ellenére mindig élvezem végignézni. :D
Ahogyan általában a musicalek, A szerelmes hangjegyek is ha csak a történetet nézzük, igencsak gyenge. ha összességében nézzük, a zenéjével és a pőrgős, könnyed jeleneteivel, jó kikapcsolódás, kellemes film.