Hipervándor

Jumper

2024.08.20 Tibor397141

Nem rossz film, lekötött, de inkább egy ifjúsági film kategória. Egyszer nézhető.

2015.04.28 Zsofi821

Nem tetszett a forgatókönyv, még a párbeszédek is bugyuták. Látványilag egész jó, a színészek is jól alakíthattak volna egy összeszedettebb forgatókönyvvel.

2016.02.17 Rayman102

Nagyon izgalmas és érdekes film. Még régebben láttam és nekem anno nagyon tetszett azóta még egyszer láttam és ugyan olyan izgalmas volt. Aki nem látta az nézze meg.

2016.04.19 Kate Rainbow

Nagyon ott volt ez a film. Imádom Hayden Christensent, ezért nagyon megörültem mikor láttam, hogy ő játssza a főszerepet. A történet nagyon ötletes, és nagyon jól el is lett készítve. Izgalmas volt, és látványos. Imádtam, és ajánlom mindenkinek.

2018.03.28 Rowena430

Kellemeset csalódtam benne, nem is volt annyira gyenge, mint amilyenre számítottam. A történet fordulatos és szórakoztató volt, a színészek tűrhetőek és a látványvilága remek.

2015.03.09 Mariann92

Régebben láttam először, megvan a külső meghajtómon. Annyira jó film, hogy azóta nem tudom, hányszor néztem még meg. Másnak is tetszett, ajánlottam pár embernek, sőt a minap nekem is ajánlották. Habár aki nem szereti az olyan filmet, amiben nem lehet... Több

2018.03.11 Peterfal

Nem szívesen írok negatív kritikát, ezért rövidre fogom: üres, sablonos, tucat film.Lehetne még ragozni, de annyit sem ér.