Helyes, kedves, könnyed, szívemnek kedves ez a film. Nagyon szeretem megnézni az év bármely szakában, de a karácsonyi időszakban meg pláne. A szereplők nagyon jól működnek együtt, a történet nagyon jól ki lett találva. Az egyik kedvencem.
Már vagy ezerszer láttam, annyira kedves a története, hogy többször meg kell nézni. A szerelmi szálakon túl Kate Winslet és az idős úr történetét bírom még nagyon.
Én még nyáron is képes vagyok megnézni. Imádom a történetét, a szerelmi szálaival meg a kis angliai vityillóval. Szuper jó a szereposztása, nagyon érzelmes film.
Kicsit én is eltévelyedve éreztem magam a történet kellős közepében. Én ezt a filmet valahogy nem tudtam hova rakni. Ha egyszerűen akarnám megfogalmazni, simán csak nem tetszett.
Mindig is irigyeltem az olyan embereket, akik minden hátrahagyva egyik napról a másikra elutaznak. Semmi készülődés és egy vad idegennel házat cserélnek. Ez a film alapötlete is.
2006-tól minden évben minimum kétszer megnézem. Egyszer mindig decemberben, a második általában nyár közepén szokott lenni. :))) Számomra megunhatatlan. A szereplők szuperek benne, romantikus, vicces, elgondolkodtató, szerelmes, vágyakozó. Kedvem lenne ilyen élethelyzetbe kerülni, és cserélni valakivel házat, így kiheverni egy aktuális szakítást, és a semmiből szerelmesnek lenni egy másik országban, egy idegen helyen, egy idegenbe. Tetszik a félreérthető célzás, amikor a férfit minden alkalommal más női névvel hívnak telefonon, és az ember azt feltételezné, hogy hú, ez egy nagy nőcsábász. Idővel kiderül, hogy csak a lányai, és nem felnőtt nőket takarnak a kislányok nevei. Tetszik, hogy egyszerre több ember kínzó szerelmi életét mutatja be a film, majd láthatjuk a pozitív fordulatot és az új szerelmek kibontakozását, izgalmát. Nagyon tetszik a kontraszt a két helyszín közt: a nagyvárosi, medencés, modern környezet és a kis idilli, havas kis falu, ahol alig élnek, teljes nyugalom, békesség van, és egy szexi apuka.
Ha valakit fáraszt a romantika, ne is nézze meg! Aki szereti az érzelmes, emberi melegségtől fűtött mozit, annak ez egy must. Nincs gyilkosság, szadizmus, autós üldözés. Teljesen üdítő, érzelem minden mennyiségben. Csak ajánlani tudom.
A legtöbb romantikus film a nyári melegben játszódik, azért is szerezem ezt, mert a télbe repíti a nézőt. Szeretni valók a karakterek egytől egyig, és a történetétől is már romantikusabb hangulatba kerül az ember.
Nekem nagyon tetszett. Kedves,aranyos, romantikus, téli film. Igazi hideg estékre való összebújós film. Nagyon szeretem. MInden karácsonykor megnézzük
Pont azon a határon mozog a film, ami még nem billen át a csöpögős giccs kategóriába, bár eléggé közelít hozzá. De tudtam, hogy erre számíthatok, és ilyen filmet kerestem, semmi gondolkodás, némi cukormázas könnyed limonádé. A karakterekkel is eléged... Több
Zseniális és tanulságos kis vígjáték. Karácsony környékén mindig újranézem. Valahogy a a hangulata ahhoz az időszakhoz passzol. Kate nagyon jól passzol a filmbeli karakteréhez. Végigizguljuk a főszereplők egy-egy megpróbáltatásokkal teli élethelyzetü... Több
Aranyos, kedves karácsonyi történet, elég jó színészekkel. Amikor először láttam, egészen odáig voltam érte, azért másodjára már annyira nem nyűgözött le.