Szeretem ezt a filmet. Jók ezek a világvége filmek. Picit fura volt Gylenhaalt diákként látni, de egye fene.
Láttam már egy pár katasztrófa filmet,de ez mégis egy újdonság volt számomra. Roland Emmerich egy olyan történetet készített ami bármikor valósággá válhat. A katasztrófa közeli látványvilág nagyon jó lett,teljesen élethű a film ez tetszett benne a legjobban.
Ez volt az első film, melyben Jake Gyllenhaal-t láttam. Azóta számos filmjét megnéztem és egyre jobb színésznek tartom, bár már a Holnapután-ban is igen korrekt alakítást láthattunk tőle. Tetszett a film története, az apokalipszis bemutatása egy szemszögből.
Elég grandiózus film, nekem bejövős. Tetszett a története és a karakterek, valamint a elég pörgős is volt.
Igaz hogy sablonos az alapötlet, de emellett nagyon látványos, izgalmas film. Folyamatos benne pörgés, jó iramban zajlanak az események, esti kikapcsolódásnak ideális. Érdemes megnézni.
Nekem tetszett a film, egyszer-egyszer meg lehet nézni. Persze sok badarság van benne, de melyik katasztrófa filmben nem? Szokatlan volt Gyllenhaalt kölykök szerepben látni.
Az egyik, ha nem a legjobb, katasztrófafilm amit valaha láttam. Rengetegszer láttam, és számomra megúnhatatlan, gondolom a látvány miatt. Mindenkinek ajánlom.
Nagyon jó izgalmas film, én amúgy is imádom a katasztrófa filmeket, de ez nagyon tetszik. Azt ugyan nem értem miért holnapután a film címe, de egyszer hátha... :D
Közhelyparádé - így tudnám egy szóban összefoglalni a látottakat. Egyik pillanatról a másikra megfagy valakinek az arca, aztán kinyitja az ajtót a srác a valahányadik emeleten, és az ajtón túl már nincs szoba, és egy jégtörő pedig elakad az iskolabus... Több
A szokásos világvége sztori, aminek a végén minden jóra fordul és az emberiség észhez tér, miközben mindenki elveszít valakit. A látvány igazán nem nagy szám pár jelenetet kivéve, de mégis jó kis film lett.