Holnapután

The Day After Tomorrow

2015.01.31 sinkotiborne

Nagyon rossz film. Látványban persze nincs hiány, de nagyon unalmas film. Dennis Quaid nagyon gyatrán játszott....

2015.01.31 retine43

Akármilyen jó is az alapötlet/történet, ez kb. egy negyede a filmnek, háromnegyede közönséges, üldözéses, robbanásos, stb. CGI akciófilm.

2015.02.23 norbyyyyy2344

Pedig igazán nem rossz film szerintem, amellett, hogy néha tényleg elég közhelyes, hogy mindig megmenekülnek... Az egyik legjobb katasztrófa film szerintem!

2015.02.14 Thor

Mint minden Emmerich-film, ez is tele van humorral. Csak az a bökkenő, hogy nem szándékosan. Az összes jelenetnél, ami a történet szerint szomorú volt, nekem inkább nevetnem kellett. Az alapkoncepció pedig szerintem még egy ötévesnek is gagyi. Józan ... Több

2016.07.16 Vuk

A filmet először moziban láttam és egyáltalán nem bántam meg. Viszont otthon, dvd-n már nagy hiba volt erre pazarolnom az időm- A speciális effektek látványosak, de ez minden, amit ez a film ad. A filmben használt klisék talán még a jégkorszaknál is öregebbek.

2018.11.26 Feketepöröly17

Zseniális!

Ez a film teljesen jól ábrázolja a katasztrófákat de egy kicsit nem reális vannak benne jelentek ami valóságban nem így történne. De az izgalom faktor mindig megvan benne és ez a film nem csak egyszeri nézésre jó ez végig fogja kísérni a világot. Aki teheti nézze meg neten vagy tvben.

2015.12.03 kuba.pal

Nevetséges az egész film, ez a legjobb szó rá. Tele van nehézkes párbeszédekkel, amik folyton megakasztják a történet menetét. Ha nem lenne látványos, akkor azt mondanám, hogy maga a film az igazi katasztrófa, nem az, amit bemutat.