Hubie, a halloween hőse

Hubie Halloween

2024.11.03 tmotm

Lehetett volna

Van az a helyzet, amikor vihetnéd valamire is, de aztán nem. Igen, ez a film pont ilyen. Annyi lehetőség és egyediség van benne, hogy az évtized horror-vígjátéka is lehetett volna, de aztán mégsem. Adam Sandler miatt készült el a film, de pont ő volt, aki ki is nyírta, mert a karaktere a játékidő 90 százalékában vállalhatatlan. Pörgetem végig a fejemben a filmet, és sorban jönnek az olyan jelenetek, amik miatt azt tudom javasolni, hogy nézzétek meg, mert megéri. De aztán jön egy olyan, ami már habzó szájjal üvölteném, hogy hozzátok az összes kópiát, és azonnal égessük el. A legtöbb esetben gyűlöletet vagy szeretetet érzek az adott film iránt. Itt inkább csak szomorúságot. Mi lehetett volna, ha...

2020.10.08 HE7EDIK

Jó volt látni pár régi arcot, (Liotta, Schneider, Buscemi, James, Stiller) Sandler pedig mindig gyenge komikus marad. Ennek ellenére a Halloween hangulata körbelengi ezt az amúgy gyenguska vígjátékot, amin azért néha el lehet mosolyogni.

2020.10.12 hp

Ezt a filmet természetesen nem érdemes a Csiszolatlan gyémánthoz hasonlítani, attól fényévekre van, de az Adam Sandler kánont is alulról súrolja. Kicsit személyes lesz a példám, de mondom: elkezdtük nézni, az első fél óra is kínos volt, tele bugyuta ... Több

2022.11.02 JRD

Nem fog bevonulni a nagy mesterművek közé, mégis ez a film jó mulatság. Amolyan Sandler-féle szórakoztatás és pont ezért szerethető. Nézd meg és majd eldöntöd magad, hogy tetszik-e vagy sem. Szóval filmre fel és jó szórakozást!

2021.10.28 Lóri Ádámcsik

Hugyi Halloween visszavág...

A filmet Adam Sandler és bandája fanoknak ajánlanám maximum. Aki nem ismeri, nem csípi a Sandler-féle humort, annak tuti, hogy gagyi lesz. Apafej és Sátánka most egy feledhető filmet alkotott... Maximum halloweenkor, csokival elmegy. :)

2021.05.26 Emmersson

Szót sem érdemel

Annyira gyenge, hogy nincsen kedvem elemezgetni, nem ér annyit. Amikor belefutok egy gagyi Adam Sandler filmbe – lásd még pl. Gyagyás gyilkosság, Csiszolatlan gyémánt –, mindig emlékeztetem magam, hogy azért ez az ember játszott az Apafejben, a Nagyfiúkban és a Kellékfeleségben. Így picit könnyebb visszatartani az öklendezést...

2021.12.15 TomÁcs

A szinkron botrányosan rossz. A története sem túl hihető, de egyszer meg lehet nézni.

2020.10.09 Di Canio

Ezt a filmet szenvedés volt végignézni. Adam Sandlernek vannak jó filmjei nekem pld a Nagyfiúk megunhatatlan, azt gondolná az ember, hogy valami hasonlót összehoznak, de ez már kínos. Ahogy öregszenek ezek a színészek egyre nézhetetlenebbek sajnos, talán ők is rájöhetnének már.

2020.10.28 KCintia

Egynek jó volt.

Én Adam Sandler rajongó vagyok. Rettenetesen szeretem a munkásságát. A Hubie viszont egy olyan film lett, amit egyszer elég volt megnézni. Se nem jó, se nem rossz film. Egynek elment.

2020.10.24 Tanovszky

Ismét egy kretén

Előre sejtettem, hogy gagyi film, mégis megnéztem, jobb híján. És, igen. A tipikus idétlenkedés, karikatúra szereplőkkel. Mintha egy rajzfilm lenne. Inkább gyerekeknek való, de ahhoz meg néhol túl durva. És a végén a szokásos Sandleres szájbarágós tanulság. Mondjuk az vicces volt, ahogy mindentől megijedt.

2022.11.01 pj19

Rettenetesen gyenge, már-már kicsit bárgyú film. Elavult poénok, idétlen karakterek. Gyenge poénok. Szerintem hagyja inkább mindenki.

2020.10.19 Kanyi

kicsit nekem ez a film ilyen egyugyu a poenjai nem viccesek inkabb szanalmasnak neveznem

2023.08.18 Sz396367

Gyenge, pedig lehetne jobb is.

2020.10.17 Antónia

vicces a tortenet Adam Sandler hozza a magahoz valo szerepet kifejezetten tetszett hogy a modern csalad egyik fo szereploje is szerepel benne